9. elokuuta 2015

Paluu arkeen


Blogissa on ollut hiljaisempaa, sillä lomalla tietokone on saanut aika rauhassa hurrailla nurkassa itsekseen. On ollut niin paljon muutakin tekemistä, mutta huomenna koittaa kuitenkin paluu arkeen ja töihin. :) Ehkäpä saan aikaiseksi taas bloggaillakin vähän useammin, kun arkeen tulee taas enemmän rytmiä.


Lomalla on tullut vähän myös reissattua, mutta pääosin ollaan oltu kotona. Ollaan nautittu omasta pihasta, grillattu, pelailtu ja vaan otettu rennosti. Ollaan miehen kanssa heitelty myös amerikkalaista jalkapalloa, se on ihan hauskaa puuhaa!

Lomasäätkin on olleet ihan kelvolliset, helteitä ei oo ollut mutta ihan lämpimiä ja aurinkoisia päiviä kuitenkin. Loma teki hyvää, mutta arkeenpaluukin on ihan mukavaa! :)

Joko te ootte lomanne viettäneet, vai vieläkö on kesälomaa jäljellä? :)

2 kommenttia:

  1. Mä oon tässä koko kesän katsonut, kun työkaverit vuoronperään lähtee ja palaa lomalta. Mutta huomenna vihdoin alkaa mulla 4½ viikon loma! :) Häiden vuoksi oli pakko jättää loma tänne ihan loppukesälle, mutta kohta päästään juhlimaan häitä ja reissuun! :) Arki on ihanaa, mutta kyllä on elämä näiden hääjärjestelyiden vuoksi ollut niin hektistä (ja tulee olemaan vielä pari viikkoa), että loma tulee kyllä niiiiiiin tarpeeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut sulla onkin ihana loma tiedossa! Ihania häitä ja mukavaa lomaa teille! :)

      Poista