31. joulukuuta 2015

Ensi vuonna

... tulen kokemaan suuren elämänmuutoksen

... aion neuloa paljon pieniä vaatteita

... tulen nukkumaan vähemmän kuin tänä vuonna... meillä nuuhkitaan vauvan tuoksua, ja ihastellaan pikkuisia varpaita
... suuri haaveeni käy toteen


... nämä kuvien pienet vaatteet saavat käyttäjän

... minusta tulee äiti ja meidän pieni perhe kasvaa yhdellä jäsenellä. Tällaista tänne siis kuuluu. :) Syy pyöristyneeseen olemukseeni ei ole pelkästääm äidin ja anopin hyvissä jouluruuissa, vaan syy on paljon parempi.

Mahaa on kasvateltu jo koko syksy, ja pienokaista odotellaan syntyväksi maaliskuun loppupuolella. Raskaus on sujunut hyvin ja me molemmat voidaan mainiosti. Alkuvaiheessa kärsin aika kovasta pahoinvoinnista ja se heijastui tänne blogin puolelle hiljaisuutena, mutta sittemmin vointini on ollut erittäin hyvä. Suurta onnea, ilon ja huolenkin kyyneleitä, monenlaista on mahtunut näihin kuukausiin. Suuri muutos elämässä on tapahtumassa keväällä, ja nyt on hyvä hetki paljastaa tämäkin pieni suuri salaisuus täälläkin. Blogi jatkuu kuten ennenkin, nyt vain mukaan tulee taatusti enemmän pieniä neulomuksia ja varmasti muitakin vauvajuttuja mitä koen blogiin sopivan.

Ensi vuodesta tulee varmaankin elämäni tähän asti paras. 

21 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta teille ja onnea!!

  VastaaPoista
 2. Onnea onnea! Pienen vauvan töppösiin mahtuu maailman suurin rakkaus! <3

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea! Mie oonkin jo jonkin aikaa lukenu blogiasi sillä silmällä, että onkohan perhe pian kasvamassa, on ollut jotenkin sellainen kutina ;) Tästä vuodesta tulee varmasti elämäsi paras, mutta samalla myös omalla tavallaan raskain. Tsemppiä suureen elämänmuutokseen ja vielä isosti onnea!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Emma! :) Sullahan on ollut hyvä vaisto! ;) Ja taatusti totta tuo, että vuodesta tulee sekä onnellinen että tosi raskas. Elämä tulee muuttumaan, mutta niin sen kuuluu mennäkin, tämä on toivottu elämänmuutos. :)

   Poista
 4. Oiih, ihania uutisia! Jostain syystä sain tipankin linssiin, vaikka ei tunnetakaan :) Olenkin joskus miettinyt, että milloinkahan täältä on luettavissa vauva-uutisia, kun tunnut viihtyvän hyvin ainakin kummilastesi kanssa! Ihanaa nähdä pieniä vauvanvaatteita täällä, kun tuo oma kasvaa niin kovaa kyytiä. Tsemppiä loppuraskauteen ja kirjoittelehan raskauskuulumisiakin tänne, jos jaksat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Laura, ihanasti kirjoitit! :) Lapset on ollut mulle kyllä aina elämän isoimpia haaveita, oon tiennyt aina että haluan jonain päivänä ehdottomasti äidiksi jos se vain on mahdollista. :) Ja kiitos paljon, toivottavasti tosiaan loppuraskauskin sujuu hyvin! Varmaan jonkinverran raskauskuulumisiakin tänne kirjoittelen, fiiliksen mukaan ja valikoidusti, mutta varmasti jotain. :)

   Poista
 5. Ihastuttavia uutisia! Onneksi olkoon!

  VastaaPoista
 6. Sydämelliset Onnittelut 💚! Olen seurannut blogiasi vuosia ja sen perusteella tiedän, että pienokainen saa onnellisen kodin 💚.
  T: Ikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, sanoitpa todella ihanasti! :) <3 Parhaamme tehdään ja varmasti ainakin rakkautta riittää!

   Poista
 7. Oiii, mielettömästi onnea! :) Pakko kompata paria edellistä, että mullakin on jokusen kerran käynyt mielessä, että milloinkohan me lukijat saadaan lukea näin ihania uutisia. :) Tsemppiä loppuraskauteen ja hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Anniina! :) Ja hauska kuulla että näitä uutisia on odotettu täälläkin! :D Samoin ihanaa uutta vuotta teidän perheelle :)

   Poista
 8. Valtavat onnittelut! Minäkin oon jo jonkin aikaa kuulostellut näiden uutisten perään, mistähän lie osasin arvata :D tulin kyllä niin iloiseksi teidän puolesta kun instagramista tämän uutisen bongasin. Ihanaa uutta vuotta ja odotusaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! :) Hauska kuulla, sullakin hyvä vaisto siis. :D Ihana kuulla että näin moni iloitsee meidän puolesta! Ihanaa uutta vuotta myös sulle :)

   Poista