23. joulukuuta 2015

JouluvalmistelujaMulla on ollut tässä joulun alla pari kesälomapäivää, jotka piti saada käytettyä pois. Oon tehnyt joulusiivot, leiponut saaristolaisleipiä jouluviemisiksi, tehnyt joulusinappia, paketoinut lahjoja ja laittanut joulua kotiin. Aika touhuntäyteiset mutta mukavat pari päivää. :)

Saatiin meidän tilaama uusi sohvakin sopivasti juuri viikonloppuna, ja eilen sain vihdoin myytyä vanhan sohvankin pois. Hyvä niin, koska kaksi sohvaa täytti olohuoneen aika huolella... :D Sohvan hankkiminen oli kyllä pitkä prosessi, että löydettiin mieluinen ja vielä sopivalla hinnalla, mutta kannatti etsiä ja etsiä - nyt meillä on ihana sohva, juuri sellainen jota etsittiinkin. :) Löysin myös muutossa hyvään jemmaan säilömäni joululiinan sekä jouluiset tyynynpäälliset, joten sain vähän joulunpunaista kotiin.

Huomenna lähdetään heti aamusta ajelemaan joulun viettoon perheiden pariin; saapa nähdä odottaako siellä valkoinen vai musta joulu, mutta se on ainakin varmaa että loistavaa seuraa sekä notkuvat herkkupöydät meitä on odottamassa. :)

Ihanaa joulun aikaa kaikille! 
Levätkää, rentoutukaa ja rauhoittukaa, viettäkää aikaa läheisten kanssa ja syökää hyvin. :)


4 kommenttia: