13. helmikuuta 2016

Isyyspakkaus


Bongasin joskus aikoja sitten muista blogeista idean Isyyspakkauksesta, ja halusin ehdottomasti koota itsekin sellaisen miehelleni, tulevalle isälle. Rakastan lahjojen antamista, ja kaikkien tällaisten pakkausten ja settien kokoaminen on niin hauskaa, että pakkohan mun oli saada tällainen koota miehelleni. :) Oon koonnut pakkausta koko alkuvuoden, ja ennen lahjan antamista alkoi kaiken tämän tavaran piilottelu kotona käydä jo haasteelliseksi... :D Keräsin settiin siis kaikkea, mitä olisi muutenkin pitänyt vauvaa varten hankkia, sekä jotain pientä extraa isälle itselleen. Mun oli itseasiassa tarkoitus antaa pakkaus vasta miehen syntymäpäivänä kuun lopussa, mutta en sit malttanut odottaa... :D Tai koin helpommaksi antaa pakkauksen jo miehelle, kuin kierrellä ja kaarrella kaupassa miehen ehdottaessa että pitäisikö hankkia jo tuttipulloa, talkkia ynnä muuta pikku tarpeistoa vauvaa varten. Mulla kun oli sitä tarpeistoa hankittuna jo vaatekaappini ylähylly pullollaan, joten tuumasin että parasta paljastaa jo ylläri niin kauan kuin se on yllätyksenä pysynyt.



Tarpeellista isälle:



Isää varten hankin pakkaukseen miehen lempisuklaata, pussin salmiakkia sekä kaksi lakritsipiippua, vähän parempaa kahvia että jaksaa töissä, ja uuden Star Wars- kahvimukin. Korvatulpatkin voi joskus tulla tarpeeseen vauvavuoden aikana, ja katu-uskottavat (? Tai sit ei :D) Star Wars- nenäliinat voi tuleva isä kaivaa taskusta vaikka synnärillä jos tulee tippa linssiin. ;)

Vauvan hoitoon:



Vauvan hoitoa varten pakkauksesta löytyi pienet paketit vaippoja kahdelta eri merkiltä, isoja vanulappuja, pumpulipuikkoja, kosteuspyyhkeitä, talkkia, vauvaöljyä, sinkkivoidetta, pieni tuttipullo sekä yksi tetra äidinmaidonkorviketta kaiken varalta, sekä kaksi tuttia. Kaikkea sellaista siis, mitä muutenkin olisi ollut hyvä hankkia valmiiksi. :)

Vauvan viihdytykseen:


Pieni kirja, helistin, kylpyankkoja, ja Vauvan kanssa -kortit, joissa on kaikenlaisia leikkejä ja loruja joita vauvan kanssa puuhailla.

Vauvan vaatteet:


Vaatteita hankin pakkaukseen miehen maun mukaisesti. Itse tykkään paljon hempeämmistäkin väreistä, mutta molemmat tykätään myös vahvoista väreistä ja printeistä. Vierastetaan molemmat ajatusta siitä, että tyttö puettaisiin vain vaaleanpunaisiin ja poika sinisiin, koska kyllähän vauvoille käy kaikki. :) Toki jotain hempeitä ja pastellisiakin on kiva hankkia, mutta reippaat värit ja printitkin on söpöjä.

Collegehousut hankin tietysti, koska sellaiset miehelläkin on aina kotona jalassa - ja itseasiassa tulin ostaneeksi niitä pakkaukseen kaksin kappalein; punaiset collarit, sekä Mauri Kunnaksen satuhahmoin koristellut harmaat printtipökät, kun molemmat oli niin söpöjä ja tiesin että mies näistä tykkäisi.





Musta Star Wars- body menee siihen kastiin, jota itse aluksi vierastin jo ajatuksena että pukisin vauvalle päälle, mutta onhan tuo nyt hauska, ja tiesin että mies olisi tuosta ihan onnessaan - kuten olikin. :) Halusin myös jonkun isään viittaavaan printtibodyn vauvalle, joten tää ajoi samalla sen asian. Otus - bodyn printti oli niin söpö, ja menee kivasti minkä tahansa värisen alaosan kanssa, tästäkin mies tykkäsi tosi paljon. Muut hankitut vaatteet kun on pääosin raitaa, vaaleita värejä ja hillittyjä kuoseja, niin pitihän yks tällainenkin saada. :) Lisäksi setti "Born to be loved" tekstillä varustettuja housuja ja pipoja, sekä söpö ja pehmoinen collegepusakka. Yritin itseasiassa etsiä hupparia, kun miehenikin päältä lähestulkoon aina huppari löytyy, mutta sellaista ei ihmetyksekseni tullut vastaan.

Sellainen setti siis. :) Tätä oli niin hauska miettiä ja koota, ja mies oli niin yllättynyt ja ilostunut, että sehän kruunasi koko homman. :)


15 kommenttia:

  1. Tää isyyspakkaus on kyllä nerokas keksintö :) star wars lisukkeet tulevalle isille on kans kiva :) ps. jos pakettien kokoamisista tykkäät niin ootko kuullu kummi- tai mummi-/vaaripakkauksista? Vähän sama mut tulevia "hoitokeikkoja" varten koottuna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Enpä oo kuullut, mutta varmasti kiva idea nekin!

      Poista
  2. Voi ei niin ihana idea ja toteutus♥ Tälläsen paketin vois koota vaikka synttärilahjaks eri aiheella ystävälle :-)

    littlewisher.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä oon harrastanut kaikenlaisia pakkauksia ennenkin just esimerkiks synttärilahjoina, niitä on niin hauska tehdä! :)

      Poista
  3. Vaikka aihe ei ole itselle millään muotoa ajankohtainen, niin tuun aina hirveän onnelliseksi näistä postauksista! Tällä kertaa mieti myös, saako Mauri Kunnas -kuosia aikuisten koossa... :----)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla! :) Oon nimittäin miettinyt että onkohan täällä lukijoissa paljon porukkaa joita ei yhtään kiinnosta nämä tällaiset vauvajutut.

      Ja jooo, Mauri Kunnas- kuoseilla pitäis kyllä tehdä aikuisillekin jotain!

      Poista
  4. Mahtava idea!
    Hyvää ystävänpäivää ❤︎

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja vähän myöhässä tulee mutta sinulle myös! :)

      Poista
  5. Ihana pakkaus ja varmasti mieleinen :) Itsekin tein isyyspakkauksen miehelleni silloin kun odotin ensimmäistämme <3 Pakettia oli ihana koota, itsekin kun tykkään lahjojen antamisesta :) Mukavaa ystävänpäiväsunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. :) Musta nää pakkaukset on kiva idea, ja on kiva lahjoa vähän miestäkin josta tulee ensimmäistä kertaa isä, onhan se huikea juttu miehellekin. :) Ja tän kokoaminen oli kyllä tosi hauskaa!

      Poista
  6. Mahtava paketti, hauskaa että sait sen pidettyä salassa :) Ihanaa ystävänpäivää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja samoin sinulle näin vähän myöhässäkin! :) Kiva tosiaan että pysyi salassa, siksi halusin antaakin sen jo ennenkuin alkaa vaikkapa vaatekaapista putoilla tavaraa... :D

      Poista
  7. Oi vitsi <3 On kyllä tosi ihana paketti ja idea. Pitääpä laittaa korvan taakse jos sitten itsekkin toteuttaisi tällaisen miehelle kun sen aika tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo laitahan korvan taakse! Niin mäkin tein aikanaan, ja nyt tuli sit se hetki koota tämä :)

      Poista
  8. Tää on niin hauska keksintö! Itsekin kasasin pakkausta aikani ja suunnittelin antavani sen huomenna esi-isyyspäivälahjana. :)

    VastaaPoista