13. kesäkuuta 2016

5/16
Toukokuun alkupuoli sujui pitkälti ristiäisvalmisteluissa; siivosin, järjestelin, tein koristeita, leivoin, suunnittelin ja järkkäilin juhlia. :) Istutin myös ekat kesäkukat, paistoin munkkeja, tehtiin vappusimaa, testailin reseptejä, ompelin, neuloinkin vähän, olin vauvan kanssa elokuvissa vauvakinossa, vietin ensimmäistä äitienpäivääni äitinä, vierailtiin vauvan kanssa niin molemmissa vauvan mummuloissa pariin kertaan kuin isomummunkin luona, saatiin muutamat vieraat pikkuista katsomaan, tein vauvan kanssa vaunulenkkejä ja nautin alkavasta kesästä ja ensimmäisistä kunnolla lämpimistä päivistä. Toukokuussa saatiin myös vauvan ekat hymyt, ja niitä alkoikin heti sadella auliisti; vietettiinkin vauvan kanssa ihania rauhallisia aamuja vauvan aloittaessa päivät hurmaavilla hymyillä ja jokelteluilla heti herätessään. Ristiäisten jälkeisellä viikolla poitsu myös nukkui ensimmäistä kertaa täyden kahdeksantuntisen yön heräämättä, ja samoihin aikoihin ekojen hymyjen kanssa alkoi myös enenevissä määrin kuulua kovasti juttua ja uudenlaisia äännähtelyjä, samalla kun alkoi kova touhotus; käsien ja jalkojen vispaus. :)

Se synnytyslaitokselta huhtikuun alussa kotiin kannettu pieni ressukka vastasyntynyt oli siis toukokuussa jo muuttunut seuralliseksi pikkutyypiksi, joka vastaa hymyihin, pitää äidille päivällä seuraa jutellen ja touhottaen, ja vaatii päästä aamuöisin viereen nukkumaan. Pojan oma persoona alkaa näkyä, ja ollaan koko pikkutyypistä aivan hurmiossa.

Jokainen toukokuinen päivä oli ihana, mutta kaksi päivää toukokuusta jäi mieleen ylitse muiden; poikamme kastepäivä sekä mun ensimmäinen äitienpäiväni äitinä. :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti