25. heinäkuuta 2016

Vaaleanpunaista hääparille


Huh, onpas tullut pidettyä pitkä tauko blogista, kun edellisestä postauksesta on jo kymmenen päivää. Ollaan vietetty niin kiireistä lomaa, etten paljon ole koneella ehtinyt istua. Vaikka eipä näillä keleillä kannata juuri sisällä istuakaan, vaan nyt kannattaa nauttia kun vihdoin on lämmintä. :) Me ollaan oltu häissä, asuntomessuilla, parissa paikassa yökylässä, viikonloppu Kalevan kisoissa ja kestitty itse vieraita muutamana päivänä, nähty paljon sukulaisia, ja välissä hengähdetty vaan kotosalla - siinä meidän edelliset kymmenen päivää tiivistettynä. Kohta pakkaillaan taas auto täyteen, tarkoitus olis mennä pariksi päiväksi mökille nauttimaan kesästä ja lomapäivistä. :)

Satoja kuvia odottaa käsittelyä, mutta esittelenpä tässä välissä hääparille askartelemani onnittelukortin. :) 
Papermanian kuviopaperia pohjalle, kuviollista hääaiheista kalvoa päälle, pitsiteippiä ja rykelmä kukkia. Alimmassa kuvassa vilaus myös osasta häälahjaa, jonka esittelen tarkemmin myöhemmin, kunhan ehdin käsitellä kuvat. :)

Oli kyllä niin ihanat häät! Sieltäkin mulla odottais käsittelyä vielä reilut 500 kuvaa, vaikka 380 kuvaa sain hääparille jo valmiiksi... :D  Melkoinen homma, mutta kuvat kannattaa kyllä käydä aina läpi. En käsittele kuvia sen suuremmin, mutta horisontin suoristus, rajaus ja väriensäätökin vievät paljon aikaa - lopputulos on vain paljon parempi kun ne viitsii säätää kuntoon ennen kuvien luovutusta tai käyttöä. :) Onko teillä tapana käsitellä tai säätää kuvia?

2 kommenttia:

 1. Ei sitä millään ehdi blogia kirjoitta kun on noin paljon ollut menoa. Kesä tahtoo olla menoa sinne sun tänne.
  Kaunis kortti ja niin hempeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinhän se on! Aina kesä hurahtaa äkkiä ohi kun menoja olis enemmän kuin ehtii. :) Ja kiitoksia!

   Poista