7. syyskuuta 2016

Banaani-suklaapuustit Olgan ohjeella

Leivoin viikonloppuna taas pakkasen pullaa täyteen; tein useamman pellillisen perinteisiä korvapuusteja, sekä yhden pellillisen banaani-suklaapuusteja Olgan pullakirjan ohjeella. (Täytettä pellilliseen tuli sopiva määrä, kun puolitti kirjan ohjeen täytemäärän, eli teki täytteen yhdestä banaanista). Täytteeseen tuli siis banaani, tummaa suklaata rouhittuna, perunajauhoja, sokeria, vaniljasokeria, kanelia ja margariinia. Banaani ei valmiista pullista maistu läpi yhtään liikaa, vaan se maistuu pehmeältä ja makealta.

Pullataikinankin ohjeen otin tälläkertaa Olgan kirjasta, ja tuli kyllä oikein hyvää. Jauhojen määrää en kyllä ikinä katso ohjeista, vaan sen teen ihan käsituntumalla.

Näistä tuli kyllä tosi hyviä, teen taatusti uudelleenkin. :) Tuo pullakirja on kyllä täynnä ihania täytevaihtoehtoja pulliin, jospa jatkossa vaikka jokaisella pullanleivontakerralla kokeilisi tehdä yhden pellillisen aina myös uudella ohjeella? :) Vaikka rusinapullat ja perinteiset korvapuustit ovatkin aina maistuvia, niin on kivaa vaihtelua syödä vähän erilaistakin pullaa välillä. :)

Mikä on teidän lempparitäyte pulliin? :)

4 kommenttia:

  1. Vau! Banaani on kelvannut meillä kakkuihin, lettuihin ja leipään, mutta banaanipulla kuulosti jo aika eksoottiselta. Mutta näyttää niin hyvältä, että ehkä tätäkin uskaltaa kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Banaanileipä on mulla vielä testaamatta, täytyykin kokeilla tehdä sitä joku päivä! :) Nää pullat on kyllä oikeasti tosi hyviä, kannattaa kokeilla. :)

      Poista