27. tammikuuta 2017

Viikon parhaita


Viikon paras kirja:

PaaPiin kaavakirja lapsille. Tätä kirjaa oon odottanut syksystä asti, pääsin nimittäin silloin näkemään kirjaan tulevat ohjeet ja mallit, kun autoin Paulaa ja Anniinaa lukemalla ja kommentoimalla kirjan ompeluohjeita. Tää on varmasti paitsi viikon, niin myös vuoden paras kaavakirja! Ihania kaavoja kirja täynnä, tuun varmasti testaamaan näistä suurimman osan. Nyt jo syyhyttäis päästä ompelemaan, toivottavasti viikonloppuna olis aikaa. :)

Pakko vielä vähän hehkuttaa kun ekaa kertaa ikinä pääsin myös kirjan kiitosteksteihin! :D

Viikon paras ilmiö:Aurinko! Tähän viikkoon on kyllä mahtunut niin kamalaa myrskyä, vesisadetta, kahdenkymmenen asteen pakkasta kuin lauhempiakin pakkasia, mut lisäksi on saatu parina päivänä nauttia aivan ihanasta auringonpaisteesta. Niin tänäänkin, ja vitsit miten aurinko voikin piristää!

Viikon parhaat aktiviteetit: 
Vauvakino, muskari, lounastreffit kaverin ja kaverin taaperon kanssa ja vaunulenkit aurinkoisessa talvisäässä.

Viikon paras ostos: Meidän minimies sai ensimmäiset kunnon kenkänsä, kun Stockan -60 % hyllystä löytyi Reimat edullisesti. Kokoa on sen verran reilusti, että pitäisi mennä ainakin kevään (mutta ei liikaakaan, "kasvunvaraa" ei missään nimessä saa lapsen kenkiin ostaa yhtään liikaa). Nää ei ole kovin paksut, eli nyt jos käyttää niin väliin mahtuu paksut villasukat, eikä nämä keväälläkään varmastikaan ole liian kuumat. Ainakin sain mukana olleelta kaverilta niin hyvät suositukset näistä kengistä, että uskon että nää on hyvät. :) Ja katsokaa miten söpöt! Nää jäikin mun viimeiseksi ostoksekseni Oulun Stockalta, se kun oli jo ihan tyhjä ja sulkee ovensa näinä päivinä. Harmi juttu, ja toivotaan että Stockmannilta tyhjäksi jäävään isoon kiinteistöön tulee pian uutta eloa...


Viikon neulontatestaus:


Teki mieli testata tällaista neulepintaa, ja väreiksi valikoitui lankakorista löytyneet keväinen vaaleanpunainen sekä keskiharmaa. Ajatuksena tämä toimi ehkä kivemmin kuin miltä lopullinen toteutus näyttää, mutta eiköhän nääkin jollekin kelpaa. :)

Ihanaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti