27. helmikuuta 2017

Kauneimpia askarteluja


Sain viime viikolla näytekappaleen uudistuneesta Kauneimmat askartelut- lehdestä, ja olin todella positiivisesti yllättynyt! Lehti on tosiaan kokenut melkoisen uudistuksen ja "nuorennusleikkauksen" jos niin voi sanoa. Paljon trendikkäitä, ajankohtaisia ja kekseliäitä juttuja, ja ideoita oikeasti laidasta laitaan - ei pelkästään perinteistä askarteluksi miellettyä paperiaskartelua, vaan myös virkkausta, ompelua ja tuunausta. Tämän numeron parasta antia olivatkin mun mielestäni kauniit sisustusideat, joilla kotiin voi loihtia uutta ilmettä korkista ja betonista.Lehti sisältää yli 50 erilaista DIY-ideaa, ja ideoissa on jokaiselle jotain; askartelijoista on huomioitu niin lapset kuin aikuisetkin, ja myös monentasoiset käsillätekijät. Monipuolisuus on ehdottomasti tän lehden parhaita puolia!

Itse ihastuin ekalla selauksella upeisiin korkkiaskarteluihin. En ollut ennen kuullut korkkikankaasta, mutta nyt mulle tuli akuutti tarve hankkia sellaista! Niin upeita korkkikankaalla koristeltuja tyynyjä löytyi lehden sivuilta, ja myös kannessa komeilleet korkkipaperilla koristellut maljakot aiheuttivat ihastuneita henkäyksiä - tosi simppeleitä ja kauniita.
Kierrätys, paperiaskartelu, virkkaus ja korutyöt ovat teemoja, jotka tulevat näkymään lehden jokaisessa numerossa. Lisäksi lehden sivuilla esitellään askartelutarvikkeita, ajankohtaisia vinkkejä, ja jokaisesta numerosta tulee löytymään myös yhden bloggaajan parhaimmat askarteluvinkit. Tässä numerossa ensimmäisenä bloggaajana esiteltiin The Little Village -blogin Satu-Johanna, joka oli loihtinut upeat valaisimet esimerkiksi puuhelmistä sekä muovilusikoista. Lehden uudistuksessa näppinsä on pelissä myös Madam B.C -blogin Marikolla, jonka inspiroivia ideoita päästään nyt blogin lisäksi lukemaan myös lehdestä. :)

Kauneimmat askartelut ilmestyy neljä kertaa vuodessa, ja oon tosi iloinen että pääsin lehteen tutustumaan. Tämä helmi olis saattanut mennä multa ihan ohi lehtihyllyllä, mutta nyt täytyy varmasti jatkossakin napata uusin numero aina ostoskoriin. :) Tää on ehdottomasti niitä lehtiä jotka säästetään, ja joista etsitään inspistä aina uudestaan ja uudestaan myöhemminkin.

Onko Kauneimmat Askartelut teille tuttu lehti? Jos on, niin mitäs tykkäätte uudistuksesta? :)


Kauneimmat Askartelut- lehden näytekappale saatu

2 kommenttia:

  1. Vaikuttipa lehti kivalta. Täytyykin kurvaista vilkaisemaan sitä kirjastoon, kun on sopiva rako.

    VastaaPoista