5. maaliskuuta 2017

Sunnuntain kahvihetki


Täällä Oulussa ainakin vietetään ihanan aurinkoista sunnuntaita, pakkasta on kaksitoista astetta ja aurinko paistaa täydeltä terältä. Ihan täydellinen ulkoilusää! Mutta ensin kahvit. ;) Ja kahvin kanssa maistuu tietysti suklaa. Nämä kuvien herkulliset suklaat sain yhteistyön merkeissä maisteltavakseni Oululaiselta Chocosomnialta. Oon aiemminkin maistellut Chocosomnian suklaita, mutta nyt pääsin herkuttelemaan useammilla erimakuisilla suklaalevyillä sekä konvehdeilla. Chocosomnian takana on suuhygienististä intohimonsa perässä suklaayrittäjäksi ryhtynyt Riikka Ojanen, ja kaikki suklaat valmistetaan käsityönä Oulussa. Makuyhdistelmät vaihtuvat vuodenaikojen mukaan, ja uusia yhdistelmiä syntyy koko ajan. Mun suosikkini tällä kertaa taisi olla joko maitosuklaakahvi tai tummasuklaakarpalo. Hassua, kun vielä pari vuotta sitten en tykännyt kahvisuklaista ollenkaan - niin se maku muuttuu. :)

Pitkästä aikaa muuten virkkasin näitä AICA design- mukinlausiakin, tällä kertaa uudessa värissä. Jos siis puuterinvaaleanpunaiset mukinaluset kiinnostaa, niin ne on nyt lisätty myyntiin Maker's Marketiin. :)

Jos Chocosomnian suklaat kiinnostaa, niin jälleenmyyjien listaus lyötyy täältä. Näitä on ihana antaa lahjaksikin, sillä sekä konvehdit että suklaalevyt on herkullisen maun lisäksi myös tosi kauniita.

Aurinkoista sunnuntaita! Me lähdetään vähän ulkoilemaan vielä ennen iltapäivän Lahden MM-kisojen kuninkuusmatkaa.. :)


Chocosomnian suklaat saatu yhteistyön merkeissä

1 kommentti:

  1. Onpa sieviä lasinalusia Ja suklaakin näyttää hyvältä, vaikka suklaa ei nykyään oikein enää maistu. Sitä se vanheneminen teettää :D

    VastaaPoista