8. maaliskuuta 2017

Uusi äitiyspakkaus


Odotan aina kiinnostuneena uuden äitiyspakkauksen julkistusta, vaikka asia ei olisikaan itselleni ajankohtainen. Uusi, vuoden 2017 pakkaus julkistettiin eilen, ja klikkailinkin kuvat esiin heti aamusta kun ne tulivat Kelan sivuille. Ajatuksiani edellisten vuosien äitiyspakkauksista olen kirjoitellut aiemmin täällä ja täällä.

Ihan ekana täytyy sanoa, että äitiyspakkaus on superhieno konsepti ja siitä me suomalaiset saadaan olla kiitollisia ja ylpeitä. Itsekin vuosi sitten sain äitiyspakkauksen, ja innolla sitä odotin ja onnessani tutkin ja ihailin pakkauksen läpi. Me saatiin vuoden 2015 pakkaus meidän viime maaliskuun pojallemme, ja suurin osa pakkauksen tuotteista on ollut kovassa käytössä. Tälläkin hetkellä poika nukkuu päikkäreitään rattaissa äitiyspakkauksen makuupussissa päällään äitiyspakkauksen villahaalari sekä toppahaalari. Jotain bodyja ja housuja jäi käyttämättä tai vähälle käytölle siksi ettei niiden malli istunut meidän pitkälle ja hoikalle vauvalle - mutta makuupussi, toppahaalari, vanuhaalari, villahaalari, yöpuku, pyyhe, kynsisakset, harja ym perustarpeet on olleet ihan loistavia ja tosi paljon käytössä. Todella iso peukku siis tälle koko konseptille. :) Mutta sitten tän vuoden pakkaukseen...

Heti eka ajatukseni tän vuoden pakkauksen kuvat nähdessäni mulla oli että nyt osui nappiin, tää on kivoin pakkaus varmaan ikinä. :) Tosi kauniita värejä ja kuoseja, ja mun mielestäni ihan jokainen pakkauksen vaate käy sekä tytölle että pojalle - eli nyt on oikeasti onnistuttu myös siinä paljon puhutussa sukupuolineutraaliudessa, ja silti niin että mukana on myös paljon värikästä. :) Kyllähän valkoinen, beige ja harmaa ois aina turvallisia ja varmoja valintoja - ei ehkä herättäisi suuria tunteita mutta suurin osa tykkäisi ja vaatteet pääsisivät käyttöön, sillä harva niitä värejä inhoaakaan. Ois kuitenkin tosi tylsää jos pakkaus olisi niin neutraali, joten kiva kun pakkauksen vaatteissa on aina rohkeitakin värejä ja kuosejakin, vaikka ne onkin aina ne jotka jakavat mielipiteitä - osa tykkää ja osa ei.
Tän vuoden pakkauksessa mielenkiintoni herätti heti ihanan värikkäät bodyt! Raidat on ihania ja raikkaita, ja nyt niitä olikin mukana monessa värissä. Nyt mukana olikin muutenkin aiempaa enemmän bodyja, ja vain yhdet potkuhousut.Musta on ihana että mukana on silti nuo yhdet potkuhousut, ja vieläpä supersöpöinä raidallisina. Jotenkin potkuhousut on musta nostalgiset, ja onhan pieni vauva tosi söpö kokopuvussa. Nepparit potkuhousujen haaruksessa on myös tosi hyvät, helpottaa niin paljon vaipanvaihtoa kun ei tarvitse riisua koko settiä. Ihanaa että unilelu näyttäisi tulleen jäädäkseen osaksi pakkausta, sillä onhan se myös tosi söpö.


Nämä äitiyspakkauksen isommat perusjutut on tänä vuonna myös varmaan useaan makuun meneviä, kun ovat kuitenkin suhteellisen neutraaleja. Musta onkin kiva ajatus että värikkäät värit ja kuosit on noissa sisävaatteissa, ja nämä ulkovaatteet on vähän hillitympiä. :) Söpö pilkullinen toppahaalari on kivan näköinen ja raikkaan värinen, eikä harmaa vanuhaalarikaan varmaan jää värinsä takia kenelläkään käyttämättä. Pöllökuosinen makuupussikin on kiva, ei omaan makuuni ihan niin kiva kuin kaksi edellistä, mutta söpö kuitenkin. :)

Tän vuotisessa pakkauksessa uutuuksina on mukana collegehaalari sekä unipussi, molemmat ihan huippuja lisäyksiä! Me on käytetty pojalla paljon collegehaalareita, ja unipussit on olleet myös käytössä lähes joka yö. Tosi hyviä lisäyksiä siis pakkaukseen.

Tän vuoden pakkauksen värit ja kuosit on mun mieleen siinä määrin, että oli vaikea valita lemppareita. Tässä vois olla moni muukin tuote, mut nyt päädyin näihin. Mun Top 6- listalle pääsevät kuitenkin nämä kuusi tuotetta:

- Collegehaalari. Ihana ihana! Mahtava uutuus pakkauksessa, ja tosi söpökin vielä.
- Unipussi. Niin mainio lisäys pakkaukseen, ja kuosikin on söpö.
- Raidalliset potkarit. Nää on niin söpöt! Ja vähän retrot, tai siis sellaiset että nää ois hyvin voinut olla äitiyspakkauksessa silloinkin kun itse olin vauva. :) Ja silti nää on myös tätä päivää. Tosi raikkaat ja söpöt! Kivaa että mukaan on säästetty yhdet potkaritkin.
- Vanupuku. Yksi parhaita ja eniten käytettyjä juttuja omassa äitiyspakkauksessani, ja tykkään tästä keltaisella piristetystä harmaasta värinsäkin puolesta.
- Keltainen body, ihanan raikas. Ostaisin tällaisen jos tulis kaupassa vastaan.
- Unilelu

Mitäs te tykkäsitte uudesta äitiyspakkauksesta? Ja mitkä on teidän lemppareita tuotteista? :)

Kuvat:Kela

2 kommenttia:

  1. Tykkäsin! Jännityksellä tätä julkistusta odotin, koska tulossa on perheen kolmonen ja ajattelin tällä kertaa ottaa pakkauksen, vaikka esikoisen aikaan otetusta pakkauksestakin on kaikki tallessa. Eli tämä lienee meille tulossa syksyllä:)

    VastaaPoista