19. maaliskuuta 2010

Vapaapäivä

Aamupäivä meni ympäri kaupunkia kävellen ja asioita hoidellen, mutta oli hyvä ilma ja hyvä fiilis joten mikäs siinä. Tuli mm. haettua rokote, käytyä koululla, käväistyä työpaikalla (Niin, vapaapäivä ja mitä minä teen? Käyn sekä koululla että työpaikalla. :D) ja hankittua pikkusiskon synttärilahjaan puuttuvia juttuja. Ostin kyllä jotain kauan haaveiltua myös itselleni.. :)

Nimittäin näistä Freemanin tuotteista oon kuullut pelkkiä kehuja, ja hipelöinyt näitä säännöllisin väliajoin kaupoissa raaskimatta ostaa, joten nyt sitten kotiutin kerralla kunnon satsin kun alennuksessa olivat. :D Nämä kolme puteliahan kevesivät kukkaroa yhteensä vaan kympillä, eli ei nämä opiskelijaakaan näkkileipälinjalle syökse. Mukaan lähti siis kasvojen- ja vartalonkuorinta sekä jalkavoide.


Itselleni ostin myös tällaisen neljän euron rihkamakorun:


Siinä on pitkä ketju, iso riipus ja se on kivan simppeli. Eihän tuo varmaan kauaa pysy hyvänä mutta eipä tuo hintakaan nyt kauheasti kirpaissut. :) Tykkään tuosta pyöreästä ketjusta kovasti.


Vapaapäivän kunniaksi myös...

Herkuttelin dippausjutskilla:

Kurkkua, porkkanaa, paprikaa ja minitomaatteja, sipulirenkaita ja dippikastiketta. <3 Namskis.

Ja lakkasin kynnet persikkaisiksi:
Tämä kynsilakan sävy on aivan ihana. Niin kesäinen. <3 Jospa se kesä tulis tämän avulla edes vähän nopeammin??

Tarkoitus oli myös värjätä tukanreuhkana ja kokeilla uusia Freemanin puteleita, mutta ne hommat siirtyi huomiselle vieläkin mukavampien suunnitelmien edeltä. :) Lähdin kaverin kanssa lenkille ja sitten juututtiinki loppuillaks poikaystävän kanssa kavereiden nurkkiin. :D Pelailtiin ja herkuteltiin, ja oli kivaa.

Huomisen ohjelmassa ois sitten sitä tukanvärjäilyä, siivoilua ja illaksi töihin. :)

EDIT: Niin ja se eilinen Kumman kaa-kiertueen esitys oli aivan loistava! :D Sai kyllä nauraa. Kannattaa todellaki mennä kattomaan jos yhtään tykkäs tuosta tv-sarjasta. :)

2 kommenttia:

  1. Ihanan väristä kynsilakkaa! :) Mä aina haaveilen lakkaavani kynnet mutten koskaan saa aikaan, ja jos joskus vahingossa jaksan, yleensä suttaan sitten niin huolella että tulos on hirveä. Noi pyöreet kaulaketjut on kaikkein kivoimpia, mutta ne meinaa syödä aina hiukset.. Mulla kaikissa lempikoruissa on pyöreä ketju, ja aina niskahiukset vähintään jumissa siinä sisällä :D

    VastaaPoista
  2. annnn: Kiitos! Joo musta tuo on ihanaa. Viime kesän oli varmaan aina tuota lakkaa kynsissä. :D
    Ja oon huomannu ihan saman et noista pyöreistä kaulaketjuista löytyy aina niskasta pallo tukkaa jotka on kiertyny siihen ketjun ympärille. :D

    VastaaPoista