16. maaliskuuta 2010

Mine For Life-bolero

Nyt vihdoin kuvia valmistuneesta Mine For Life-bolerosta. :) Tää oli tosi kiva ja nopea neuloa, langat on odottamassa jo toiseenkin samanlaiseen.

Malli: Epan Mine For Life-bolero, koko s/m
Lanka: Gjestalin Maija, menekki aika tarkalleen se kolme kerää eli melkein 150 grammaa, lankaa jäi pikkuinen huitula vain jäljelle. :) Eli sopivasti riitti.
Puikot: Resoreihin 3,5 sukkapuikot ja lyhyt pyörö ja (ohjeesta poiketen) muuhun neuleeseen 4,0 sukkapuikot ja pitkät puikot.Maija on tiheydeltään aika lähelle alkuperäisohjeen lankaa, muttei kuitenkaan ihan, joten vähän täytyi muokkailla. Tein jo ensimmäisen hihan lähes valmiiksi asti vitosen puikoilla mutta purin sitten koska tuntui että tulee liian iso, ja onneksi purinkin koska uusi yritys nelosen puikoilla on huomattavasti parempi. :)
Silmukkamäärät on samat kuin ohjeessa, mutta kerroksia piti tehdä enemmän ja kaula-aukon resoriin poimia enemmän silmukoita. Tuon kaula-aukon resorin taisin tehdä kolme kertaa ennenkuin kelpuutin. :D Ai miten niin tarkka? :D Mutta nyt siitä tuli hyvä, sopivan napakka mutta sen verran löysä ettei kuitenkaan kinnaa.

Olin etsiskelly hyvää boleron ohjetta jo jonkin aikaa, ja nyt sellanen sitten löytyi. Ja vieläpä näin helppo neulottava! :) Eli kiitosta vaan Epa hyvästä ohjeesta! :)

Huomenna illalla on tiedossa sitten vähän kulttuuria...

kuva täältä

... oon nimittäin menossa kattomaan Kummanki kaa ja mukana myös Vesa- lavashowta. :) Heli Sutela ja Minna Koskela on niin mahtavia että odotukset on korkealla! Kunhan on yhtä viihdyttävä mitä Kumman kaa oli tv-sarjana niin oon tyytyväinen, ja eiköhän se oo! :)

2 kommenttia:

  1. Voi, kiitos!

    Tämä bolero on aivan ihana, itsekkin haaveilen neulovani tälläisen itselleni, mutta lanka on vielä hakusessa. Ja vähän mua on mietityttänyt, että kuinka saan tuosta kaula-aukin reunukseta siistin. Tuossa sun bolerossa se on nyt kyllä niin hyvä, ettei se enää tuon parempi voisi ollakkaan. Saas nähdä mitä mulla tulee :D

    Ja nuo pitsihuivit ja säärystimet, niin kauniita.

    VastaaPoista
  2. Maija: Voi kiitos! :) No kuule kyllä tuota kaula-aukon reunusta viilattiinki. ;D Ei siitä ekalla yrittämällä tullu hyvää! :D

    VastaaPoista