22. lokakuuta 2016

Sweet things 7 v + ARVONTA!


Niin se vain tämäkin harrastus on kulkenut elämässä mukana jo seitsemän vuotta. Paljon on elämässä tapahtunut sitten lokakuun alun 2009 jolloin blogin avasin, ja valtavasti oon kehittynyt käsitöissäkin näinä vuosina. Seitsemän vuotta, mitä kaikkea siihen on mahtunut? Blogissa on 1072 julkaistua postausta, tuhansia kommentteja, satojatuhansia sivunkatseluita, monta omaa neuleohjetta ja monta toteutunutta unelmaa. Yksi toteutunut unelmani oli, kun Koiranvaatteiden kaavat ja ohjeet julkaistiin Suuri Käsityö- lehdessä, lehdessä jota äiti tilasi mulle vuosia lapsuudessani ja jonka kaikki numerot pläräsin hiirenkorville miettiessäni mitä seuraavaksi tekisin - suuri haave toteutui kun omat kättenityöt pääsivät tuohon lehteen, ja pääsin itsekin paikan päälle katsomaan kun nuo kuvat otettiin. Toinen suuri juttu mulle aikanaan oli Novitan sukkalehteen pääsy kolmella omalla ohjeellani, ja myöhemmin vielä Joululehteen sekä 7 veljestä- teemalehteen ohjeiden saaminen julkaisuun - Novita kun on ollut mulle aina se "the lanka": 7 veljestä lankaa mä oon neulonut kilokaupalla ihan naperosta asti. Oon opetellut paljon uusia käsityötekniikoita, opetellut valokuvaamaan, myynyt tuotteitani pop up- kaupassa, perustanut jopa oman tuotemerkin AICA designin joka kylläkin on jäänyt viime vuosina tuuliajolle, opettanut käsityökursseja kansalaisopistossa, jakanut blogissani neuleohjeita ja askarteluohjeita, päässyt tosi kivoihin blogiyhteistyökuvioihin ja nauttinut tästä harrastuksesta. Kun paljon tekee niin tietenkään aina ei silti onnistu, joten oon myös purkanut paljon pieleenmenneitä neulomuksia, ja osa keskeneräisistä hautuu edelleen pusseissa tuolla kaappien perukoilla. On ollut kausia kun kirjoitan blogia suurella innolla ja draivilla, ja sitten niitä kausia kun blogi hiljenee; on joko liian kiireistä tai sitten ei vaan ole postattavaa, tai postaaminen ei vaan suju syystä tai toisesta.

Blogia perustaessa en ois myöskään uskonut, että miten yhteisöllistä tämä homma on. On vakiokommentoijia ja satunnaisia kävijöitä joiden kaikkien kommentit piristävät aina päivää, on vuosia mukana kulkeneita lukijoita ja bloggaajakollegoita joista on tullut kavereita, on toisten innostamista ja toisista inspiroitumista, nykyisin myös facebook-yhteisöjä ja mahtavaa yhteishenkeä. Vaikka käsitöitä tekeekin pääasiassa yksin omassa kodissaan, niin se ei tunnu yksinäiseltä harrastukselta kun täällä netissä on ihan oma maailmansa ja oma porukkansa joka on kiinnostunut samasta harrastuksesta. Täällä on ihmisiä jotka tekee samoja juttuja, joiden kanssa vaihdetaan ideoita, autetaan toisiamme, inspiroidutaan toinen toisistamme, tsempataan ja iloitaan toisen onnistumisista.

Henkilökohtaisessa elämässä seitsemään vuoteen on mahtunut kihlaus, naimisiinmeno, yksi lapsi, kolme muuttoa, asunnon ostaminen, kaksi uutta työpaikkaa, paljon uusia ystäviä, kummiksi pääseminen ja tädiksi tuleminen, insinööriksi valmistuminen, oman alan työpaikan saaminen mikä tuntui silloin kuin lottovoitolta, pienempää ja isompaa surua ja murhetta, iloa ja onnea. Täällä blogissa näkyy henkilökohtaisesta elämästäni vain pintaraapaisu, mutta  kyllähän kaikki se oma elämäkin välittyy tänne vähintään yleisfiiliksenä ja tunnelmana. :)

Kaiken tämän spontaanin jaarittelun jälkeen ois aika vihdoin päräyttää käyntiin jo perinteeksi muodostunut blogin synttäriarvonta! :) Tällä kertaa saatte valita palkinnon; haluaisitko omalla ohjeellani neulomani naisten Hilma- sukat omassa koossasi (väreinä nuo kuvan kerät; vaalea harmaa sekä luonnonvalkoinen), vai tee-se-itse - paketin eli nuo kaksi kerää lankaa sekä ohjeen tulostettuna?
Arvontaan osallistut seuraavasti:
1. Kommentoi tätä postausta kertomalla, haluaisitko "tee-se-itse"-paketin, vai neulomani sukat? Jos vastauksesi on neulomani sukat, kerrothan myös koon. :) Kommentoimalla tätä postausta saat yhden arvan, toisen arvan saat mikäli olet rekisteröitynyt lukija tuossa blogin sivupalkissa, ja kolmannen arvan saat mikäli seuraat blogiani myös facebookissa (https://www.facebook.com/sweetthingsblogi/), mainitse kommentissasi montako arpaa ansaitset.
2. Muista jättää kommentin yhteyteen myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajaan yhteyden arvonnan päätyttyä.

Aikaa osallistua arvontaan on sunnuntaihin 6.11.2016 klo 22.00 asti. Onnea arvontaan!


84 kommenttia:

 1. Tee se itse paketti :) Kaksi arpaa ( face+blogi )
  kinect44@gmail.com
  Onnea blogille :)

  VastaaPoista
 2. Onnea 7-vuotiaalle!
  Sun blogia on aina niin kiva lukea!
  Vaikka itsekkin osaan neuloa niin tällä kertaa voisin ottaa sinun neulomat sukat kun koskaan en uusia sukkia saa jos en itse neulo niitä. Koko olisi 40.
  Kahdella arvalla mukana.
  annanen75@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Neulomasi sukat kokoa 38. Ja kaksi arpaa (face+blogi). arjasantaholma@gmail.com. Onnittelut blogille! 😊

  VastaaPoista
 4. onnea 7-vuotiaalle! tee-se-itse-paketti olisi mieluisampi :) kahdella arvalla mukana!
  reetta_greippi ät hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Tee-se-itse-paketti :)
  Ja kaksi arpaa

  vinski.kissa@gmail.com

  VastaaPoista
 6. 3 arpaa peliin, sekä rähmäkäpälälle sun tekemät sukat <3 kauniit ovat nuo kuvassa olevat ^_^ koko 39! Onnittelut lienee myös paikallaan! :)
  ssofia.o@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. 3 arpaa peliin, sekä rähmäkäpälälle sun tekemät sukat <3 kauniit ovat nuo kuvassa olevat ^_^ koko 39! Onnittelut lienee myös paikallaan! :)
  ssofia.o@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Kolmella arvalla mukana. Voittaessani haluan neulomasi sukat koossa 38.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Neulomasi sukat olisivat ihanat! Koko 39. Kolmella arvalla mukana. vaillasilausta@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Onnea siun blogille! 7 vuotta on pitkä taival taittaa yhdessä! :)

  Osallistun arvontaan kolmella arvalla ja olen kiinnostunut tuosta tee-se-itse-paketista (hirmuvaikea oli päättää kumman palkinnon tahtoisin :D) <3
  (aorttamusteinen(ät)gmail.com)

  VastaaPoista
 11. Neulomasi sukat olisi toki mieluisampi vaihtoehto. Kokoa 39-40 ja kolmella arvalla toiveikkaasti mukana.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Osallistun yhdellä arvalla kivaan arvontaan ja jos arpaonni olisi myötä, niin toiveissa olisi neulomasi sukat koossa 38.
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 13. Onnea 7-vuotiaalle! :>

  Kyllä sinun neulomasi ehdottomasti kelpaisivat koossa 39. Niin ja 2 arpaa!

  lindakheino@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Onnea blogille! Nuo kauniit sukat valitsisin koossa 39, olen itse niin onneton neuloja. Yhdellä arvalla mukana.

  pikkusi ät gmail.com

  VastaaPoista
 15. Onnea! Jos arpaonni suosii, niin ehdottomasti sinun neulomasi sukat koossa 37. j.storbacka ät hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Tee-se-itse-paketti olisi aivan ihana! Kaksi arpaa, tämä kommentti ja olen blogisi lukija :)

  VastaaPoista
 17. Tee-se-itse-paketti olisi aivan ihana! Kahdella arvalla mukana, kommentti ja olen blogisi lukija :)
  kaisa.enb@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Yhdellä mukana ja sukat ilman muuta valitsesin. Koossa 35-36 onnea blogillesi. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Olen neulonut viidet Hilmat ohjeellasi eli teeseitse paketti passaisi mulle.:)
  T. Liisa
  liisavottone@luukku.com

  VastaaPoista
 20. Osallistun kahdella arvalla mukaan arvontaan. Olen seurannut blogiasi jo useamman vuoden ja Novitan sukkalehdestä neulonut suunnittelemasi Saga-sukat. Sun blogi on yksi mun suosikki käsityöaiheisista blogeista, kun täällä on myös kaikkea muuta käsitöiden lisäksi! :)

  Jos onni suosii, niin mielelläni ottaisin sinun neulomasi sukat koossa 36. Neulon kyllä itsekkin, mutta niin harvoin tulee tehtyä itselle villasukkia. :)

  natsku- @ luukku.com

  VastaaPoista
 21. Neulomasi sukat koossa 38, koska en vielä hallitse kirjoneuletta itse :) Yhdellä arvalla mukana.
  sanstryy(at)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Yhdellä arvalla mukana. Ja mieluummin neulomasi sukat koko 38, kun en itse "osaa" sukkia neuloa.
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 23. Hurjan paljon onnea ihanalle blogille! Tee se itse paketti olisi ehdottomasti enemmän minun mieleeni :) Olen innokas neuloja. Olen yhdellä arvalla mukana arvonnassa!

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Onnea!
  Mukana kolmella arvalla, ja sukat sinun tekemänä, koko on 38.
  Olisi ihana saada jonkun toisen tekemät sukat, kun kukaan muu, kun äiti ei ole minulle ikinä sukkia tehnyt ;)
  Päivi
  p.helmet.l@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Onnea! Lähden mukaan arvontaan kahdella arvalla. Voiton osuessa kohdalle haluaisin sinun neulomat sukat. Kokoni on 40.
  lankahamsteri (ät) gmail (piste) com

  VastaaPoista
 26. Onnea blogille! Kahdella arvalla mukana, haluaisin sinun neulomat sukat kokoa 38. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Henna28
  Yksi arpa, onnea kovasti blogillesi, jos voitan niin neulomasi sukat kokoa 44, annan ne isälle koska hän tykkää villasukista, varsinkin jos joku on itse ne neulonut.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 28. Onnea pitkästä blogitaipaleesta! Itse löysin blogisi aivan vasta, mutta mielenkiinnolla jään seuraamaan ^_^ Kolmella arvalla mukana tavoittelemassa sukkia koossa 37. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Tee-se-itse-paketti kiinnostaisi :)
  Osallistun yhdellä arvalla.
  suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 30. Joskus olisi kiva saada toisen tekemät sukat ja kokoa 38.
  Blogger- ja fblukijana mukaan kolmella.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Sinun tekemät sukat koko 39/40
  Kolmella arvalla mukana.
  myy-67@suomi24.fi

  VastaaPoista
 32. Mulle kolme arpaa! Vitsi kun voittaisin noi valmiit sukat (koko 40). Kuljen töissä aina viluvarpaana villasukat jalassa ja noi voittais nykyiset yksiväriset harnaat 100-0. Melkein puhkikuluneetkin vielä. Olisi kiva itsekin neuloa, mutta ompelut vie vähäisen vapaa-ajan.
  annika.ingo(at)gmail.com

  VastaaPoista
 33. Sinun tekemät kokoa 39, kahdella arvalla mukana :)
  astaelinaah@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Paljon onnea! Ihanat sukat. Tulen kahdella mukaan ja mieluiten sinun tekemät koossa 37.

  VastaaPoista
 35. Niin ja s-posti on hippohiiri at gmail.com :)

  VastaaPoista
 36. Onnea. Todella pitkäikäinen blogi sinulla. Mukana ja valmiit ihanat sukat haluaisin koossa 38. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Paljon Onnea Hienosta Blogitaipaleesta!
  Kahdella arvalla mukana! Valintani olisi "tee-se-itse"-paketti.
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Huikea blogitaival sulla jo takana, onnea siis! 😊 Mukana yhdellä arvalla, toivon sinun neulomiasi sukkia koossa 39!

  VastaaPoista
 39. Yksi arpa. Vaikka kutoa osaankin, on ihanaa saada valmiit sukat :) T: maiqqu
  maiqquu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 40. Voi miten lämmin arvonta. <3
  Minä olen surkea tekstiilitöissä ja ihaillen seuraan blogissasi mitä kauniimpia kättesi töitä. Mummoni teki myös kauniilla käsialalla ihania villasukkia, jotka ovat reikäpuhkikulutettuja. <3
  Paljon onnea 7-vuotiaalle! Olet innostavassa iässä! :)
  Innostunteisuudesta huolimatta valitsisin valmiit sukat (koko 37). Innokkuudella ei vielä tehdä noin upeita sukkia.
  Yhdellä arvalla mukaan,
  Maisa (pienet.suloisuudet@gmail.com)

  VastaaPoista
 41. Vanha lukija mukana kahdella arvalla! Valmiita sukkia toivon viluvarpailleni... minkamaaria@suomi24.fi
  Paljon onnea kouluikäiselle blogille! :)

  VastaaPoista
 42. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 43. Kolmella mukana!
  Valmiit sukat ois ihanat, kokoa 38. Kiitos tosi kivasta ja inspiroivasta blogista!

  VastaaPoista
 44. Onnea 7-vuotiaalle blogille, juttujasi on ollut ilo lukea! Olet mahdottoman taitava :) Mukana ollaan kahdella arvalla ja jos onni suosii, niin mielelläni ottaisin sinun tekemät sukat koossa 39 :) daisy_15@jippii.fi

  VastaaPoista
 45. Mukana kahdella arvalla. Tahtoisin valmiit sukat koko 37-38. lessu_1@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. onnea. Tee se itse paketti. pirpanaunelmia@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Valmiit sukat koko 37-38! Ja 2:lla arvalla mukana.
  harkonentaina1@gmail.co.

  VastaaPoista
 48. Neulomasi sukatkin ovat varmasti ihanat, mutta valitsisin tee-se-itse -paketin :)
  miianblogi(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 49. Neulomasi sukat, sillä niinkuin toisten keittämästä kahvista, niistä tulee lämpimämpi olo. Koko 38 ja kolmella arvalla mukana. :) Jo vuodesta 2009 lukemassa blogiasi, toivottavasti jatkat vielä pitkään. :)

  VastaaPoista
 50. Onnittelut :)
  tee-se-itse- paketti ois miulle mieluisempi, kahdella arvalla mukana!
  upperdaisy@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Onnea pitkästä blogitaipaleesta :) Kaikkea muuta kyllä askartelen ja teen, mutta sukkia en ole ikinä oppinut tekemään. Siispä kahdella arvalla mukaan tavoittelemaan valmiita sukkia (39 koko). riiti81(at)gmail.com

  VastaaPoista
 52. Tekemäsi sukat, koko 39.

  1arpa

  akmhei@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Oi, ihana syysarvonta. Kahdella arvalla mukana. :) Minua kiinnostaisi sinun kutomat sukat koossa 35. Itse en osaa yhtään neuloa... ja kädetkin ovat sairauden vuoksi niin huonotoimiset, ettei oo toiveita oppimisestakaan. hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 54. Yhdellä arvalla mukana! Neulomasi sukat olisivat ihanat, koossa 39 :)
  jenm182@windowslive.com

  VastaaPoista
 55. Valmiit koska olen patalaiska saamaan mitään valmiiksi.
  2 arpaa.
  Fiipi
  paivir85 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 56. Onnea blogille! Neulomasi sukat koossa 38 olisivat kivat.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 57. Kahdella arvalla siirryn havittelemaan koon 38 valmiita sukkia :)

  VastaaPoista
 58. Minä haluaisin ehdottomasti sinun tekemät sukat! Koossa 38. :)

  nooranelamaa@luukku.com

  VastaaPoista
 59. Onnea! :) Olen kolmella arvalla mukana (fb+blogin seuraaja) :) Itselläni on aina miljoona keskeneräistä työtä neulekorissa odottamassa, joten jos onni suosii, ottaisin mielelläni neulomasi sukat 38 koossa :) Super herttaset sukat ja mainiot syksyn hiippailuille :) sansandelisa (at) gmail.com

  VastaaPoista
 60. "Tee-se-itse"-paketti ja yhdellä arvalla mukana (seuraan "vain" bloglovinin ja instan kautta :) )
  m.b(at)luukku.com

  VastaaPoista
 61. Onnittelut 7-vuotiaalle blogille!
  Olen mukana kaikilla kolmella arvalla! Haluaisin valmiiksi neulomasi sukat, koko saisi olla tuollainen 39-40 :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 62. 2 arpaa, neulomasi sukat on kauniit, ne haluaisin kokoa 40 :) marika.kekkonen(a)gmail.com

  VastaaPoista
 63. Oi, olisipa mahtavaa saada neulomasi sukat. Koko olisi 38-39. (: Yhdellä arvalla mukana.

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Onnittelut 7-vuotiaalle! Valmiit sukat koossa 38, mikäli arpaonni sattuu suosimaan =). Mukaan kivaan arvontaan kahdella arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Onnea 7-vuotiaalle! :) Jos arpaonni suosii, sukat olis kivat! Koko 38. Mukana kahdella arvalla, olen lukijasi :)
  draweme@hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Onnittelut 7-vuotiaalle :) Jos onni sattuisi potkaisemaan, toiveena olisi sukat koossa 38. Yhdellä arvalla mukana :)
  A.P.
  4nneli(at)outlook.com

  VastaaPoista
 67. Onneksi olkoon!
  Koska sukantekotaitoni eivät ole niin terässä, niin mikäli arpaonni suosisi, niin haluaisin tekemäsi sukat koossa 39,5 :) Kahdella arvalla mukana! talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 68. Olisi ihana voittaa neulomasi sukat koossa 37! :) mukaan osoitteella emilia_ho@hotmail.com

  VastaaPoista
 69. Onnea blogille!! :) Kahdella arvalla mukana tavoittelemassa sukkia, koossa 38! :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Valmiit sukat koossa 38 olis ihanat.
  Kolmella arvalla mukaan arvontaan.
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 71. Oij, uusille sukille ois tarvetta! <3 Joten valitsisin valmiit sukat koossa 37/38 :) Seurailen bloggerin kautta eli kaksi arpaa. Ja onnea blogille, pitkä on jo taival :) madambcblog (at) gmail . com

  VastaaPoista
 72. oi jo 7v Onnea.
  valmiit sukat koossa 40. 2 arpaa (face)
  kyte81(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 73. 3 arvalla mukana tee-se-itse paketin arvonnassa :)
  taija.kalin@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Seitsenvuotisonnittelut! Tykkään blogistasi ja tyylistäsi tosi paljon. Kolmella arvalla osallistun neulomiesi sukkien arvontaan. Kokoni on 37. haaraamo miumau gmail . com

  VastaaPoista
 75. Onnea blogille! Monia vuosia on jo tullut blogia seurailtua. Kahdella arvalla mukana tavoittelemassa sukkia. Koko 38. annakin(at)jippii.fi

  VastaaPoista
 76. Ihastuin ikihyviksi neulomiisi sukkiin, joten tavoittelen niitä yhdellä arvalla. Kokoni on 38.
  -Marjuska-
  laaksonritari@luukku.com

  VastaaPoista
 77. Onnea blogille :) Sukille ois tarve koossa 39. Kahdella arvalla mukaan arvontaan.
  susanna.sarre@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Onnittelut!Arvontaan tee-se-itse pakettia yrittämään.
  tyttiklemetti@luukku.com

  VastaaPoista
 79. Onnea 7-vuotiaalle! Kolmella arvalla mukana tässä, ja sukat koossa 39 tulisi tosikäyttöön :)

  VastaaPoista
 80. Onnea blogille! Jos arpaonni osuisi kohdalle, ottaisin mieluusti neulomasi sukat koossa 35-36. Yhdellä arvalla mukana :)

  cloudberryshake (at) gmail.com

  VastaaPoista
 81. Onnea 7-vuotiaalle! :) Mielelläni voittaisin sinun neulomat sukat kokoa 37 :) jaanapaak (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 82. Kolmella arvalla mukana! Ja haluaisin sinun kutomat sukat koossa 38 :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. Kahdella arvalla osallistun, ja jos voitto tulee, niin toivoisin neulomasi sukat koossa 38 :) tessainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 84. Airiina
  Onnea kovasti blogillesi, yhdellä arvalla osallistun ja jos voitan niin sinun tekemät sukat olisi valintani, sukan koko 43-44.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista