7. kesäkuuta 2010

Ihan helmeä

Tässä nyt vihdoin näitä Kiinan ostoksia. :) Näitä kuvaillessa ymmärsin kyllä että mistä ne laukkujen ylikilot oikein kertyi... :D

Esittelyssä ensin korut ja muu pikkukama. :D


Myönnän että kynsilakkoja lähti mukaan aika monta. :D Mutta hei, kappalehinta oli vajaan euron! Ja nuo lakat on aivan loistavia; levittyvät helposti ja peittävyys on hyvä vaikka värit onkin kirkkaita. Ja kestää melkein viikon hyvinä kynsissä. :) Ensin ostin pari, ja kokeilun jälkeen piti käydä hankkimassa lisää. :D Siskollekin kannoin näitä koska nää vaan on aivan loistavia. Ja mitä värejä! <3


Pari muistikirjaa, yksittäispakattuja syömäpuikkoja ja kauniisti laatikkoon pakattu puinen viuhka. :) Toiseen pikkuvihkoon pidin matkapäiväkirjaa, jotta muistaisi sitten vielä mummonakin reissun paremmin.


Pari viuhkaa piti myös ostaa matkamuistoiksi kun kerran Kiinassa olin. :) Puisessa pandakarhu-viuhkassa on tuoksua mukana; sillä voi leyhytellä kuumassakin eikä hiki haise vaan ympäristöön leviää kukkaistuoksu! Eihän tällaisilla sinänsä mitään tee, mutta onhan nää ihan kivoja matkamuistoina. :)

Sitten koruostoksiin.. :)


Näitä helmiä rakastan! Elämäni ensimmäiset aidot helmet. :) Oli pakko ostaa itselle useammat, koska helmet oli siellä paljon edullisempia kuin täällä. Nämä itselleni ostamat oli halvinta laatua, mutta silti kauniita ja tosi kivan näköisiä. Helmien hintaa en paljasta, koska toin niitä tuliaisiksikin. Poikaystävän siskolle ostin ylioppilaslahjaksikin helmisetin, mutta ne oli sitten sitä vähän parempaa laatua, eli pyöreämpiä ja tasaisempia. :)



Tässä rykelmä käsikoruja, yhdet korvikset ja yksi laukkukoru. :) Niittikoru on ollut ahkerassa käytössä jo, ja sillä taisi olla hintaa joku 2,5 euroa. Muutenkin noiden käsikorujen keskihinta taisi olla joku 3 euroa. :) Eli ei paha ollenkaan! Tuo oranssi koru on aivan rakkautta! Se on korallikiveä ja aivan täydellinen.

Yksi käsikoru jäi muuten kuvaamatta, ja se on vielä se jota eniten olen käyttänyt. :D Mutta ehkä kuvaan sen tänne myöhemmin!


Hopean värinen pitkä kaulakoru on myöskin ihana. Materiaali on jotain todella kevyttä, saa nähdä miten käytössä kestää. Mutta maksoin tästä vain pari euroa joten kestäköön mitä kestää. :D Turkoosit perhos-korvikset oli kolmen euron paikkeilla.


Kaikki aidot korut pakattiin tällaisiin ihaniin pieniin sifonkipussukoihin. :)


Ostin koruille myös tuollaisen pienen korupussukan, jossa on kolme vetoketjullista taskua. Harmi vaan että enää yks vetoketju toimii. :D Taattua made in china-laatua siis, mutta onneksi en maksanut tuosta kuin kolme euroa, eli ei paljon kirpaise. :) Hello Kitty peltirasia oli karkkirasia, jota en suinkaan ostanut tuon purkin takia. ;) Se on vaan niin söpö! Ja loistava säilytys- ja kuljetuspaikka korvakoruille ja sormuksille.


Kosmetiikkaa ei lähtenyt mukaan tämän enempää. Käsirasva ja viilentävä jalkasuihke. :D Molemmat tuli tarpeeseen jo reissussa. Tuo jalkasuihke oli ihan mainiota suihkutella iltaisin väsyneisiin jalkoihin! Kosmetiikkaa ei tullut ostettua siksikään että kiinasta oli aika vaikea löytää mitään mikä ei ollut ihoa valkaisevaa. :D Ja hyvinhyvin vaalean ihon omaavana en todellakaan  kaipaa sitä enää vaaleammaksi. :D


Nää piirustuskirjat on aivan ihania! Ylimmäinen kirja on ainoa jossa on englantiakin, muut kaksi on täynnä vaan kiinalaisia kirjoitusmerkkejä, mutta ei se mitään, kuvat riittää täysin. :) Ylimmäinen on muotipiirustus-kirja, jossa on ohjeita ilmeistä käsien asentoihin ja eri vaatekappaleiden piirtämiseen, ja kaksi muuta kirjaa on kiinalaisten yliopistojen opiskelijoiden muotipiirustuksia, eli aivan mahtavia kuvia täynnä! Pitää joskus kuvailla jotain noita kirjan sivuja tännekin. Ja näiden kirjojen hinnathan oli kolmesta kuuteen euroon kappaleelta. :D Noita olisi tehnyt mieli ostaa enemmänkin, mutta painon takia ei kovin suurta läjää viitsinyt kantaa.

Siinäpä näitä. :) Seuraavalla kerralla esittelen sitten vaateet ja ennen kaikkea kengät joita ostin! :) Mitäs sanotte ostoksista??

3 kommenttia:

  1. Ihania kynsilakkoja! Vitsi mäkin haluan reissuun kun tämmösiä kuvia laitat! :D

    VastaaPoista
  2. Voi että :). Ihania tyttöjen juttuja, tahtoo myös! :)

    VastaaPoista
  3. annnn: Kiitos! Joo nuo lakat on kyllä ihania! :)

    Maikki: Niitäpä just! :)

    VastaaPoista