28. lokakuuta 2017

Merinosetti pikkuiselle


Tämä kuvien merinovillainen setti meni vauvalahjaksi kaverin vauvalle. Sain jo kuviakin näistä käyttäjänsä yllä, ja söpöltä näytti - varsinkin se käyttäjä itse! :)






Koko setti on neulottu Drops Baby Merinosta, jonka sävy on lilaan taittava haalea vaaleanpunainen. Tykkään tuosta langasta tosi paljon, se on pehmeää ja lämmittävää eikä kutita kyllä tippaakaan.

Myssy on perinteinen siksak-malli, ja se on neulottu tällä ohjeella. Kudoin aikanaan Juliukselle vauva-ajaksi kaksikin myssyä samalla mallilla, ja ne oli ihan meidän lemppareita.

Lapaset on neulottu varsi junasukkia mukaillen 40 silmukalla ja teräosa sileällä neuleella 32 silmukalla. Sukat puolestaan on neulottu Lise-Loten sukkaohjetta mukaillen. Tuo Lise-Loten sukkien mallineule on kyllä kaunis, ja helppo! Suosittelen kokeilemaan. :)



Näitä vauvan settejä on tosi kiva neuloa, ja valmistakin tulee suht nopeasti. :)

5 kommenttia:

  1. Suloinen setti <3 tuo myssy on kyllä paras vauvamyssy, ja menee kyllä mainiosti vielä vähän isommallekin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niin se kyllä on! Mä meinasin tehdä omalle taaperollekin tuollaisen, ja lisätä vielä tupsun päälle. :)

      Poista
  2. Suloiset! Meilläkin tämmöinen myssy nyt 11 kk lemppareita Dropsin merino Extra finesta (jäänyt esikoisen neuletakista aikanaan). Nyt ajattelin, että voisi vielä neuloa hieman reilumman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Nää myssyt on kyllä huippuja, mullakin ois suunnitelmana neuloa omalle pojallekin uusi myssy tällä mallilla vaikka hän onkin jo 1,5 vuotias. :)

      Poista
  3. Hei! Missä välissä olet kaventanut lapasten silmukat 32 silmukkaan? T. Neulomista aloitteleva

    VastaaPoista