28. elokuuta 2010

Kesäloma!

Nyt on mun ruhtinaallinen kuuden päivän kesälomani ohitse. Oon muun muassa askarrellut, leiponut ja käynyt minilomalla Tampereella. :) Siis rentoutunut! Vaikka menoja ja tekemistä on riittänyt, niin on niitä akkujakin ladattu.

Ekana on pakko esitellä Ideaparkin Sinellistä ostetut ihanuudet! Sieltähän ois tehnyt mieli ostaa vähän kaikkea, mutta olin silti kohtuullisen maltillinen. ;) Leimasimet oli "Osta 3 maksa 2"- tarjouksessa, joten kolmehan sieltä lähti mukaan. Lisäksi ostin kukkaronkehikon, mustan leimasintyynyn ja korulukkoja. :)Ja vielä sokerina pohjalla ehkä kaikkein lempparein Sinellin ostos, aivan ihania papereja! :)


Tuosta alimmaisesta aion tehdä taulun ja kahdesta muusta arkista kortteja. :)

Taustalla vilkkuu myös paras Ikean ostos, vihreä karvamatto olohuoneeseen. :) Tuo oli aivan supertarjouksessa, maksoi vain 29,90! :O Ja kokoa löytyy kuitenkin 133x195 cm. Kivaa vaihtelua saada vähän enemmän väriä olkkariin. :) Muita Ikean löytöjä esittelen lähipäivinä!

4 kommenttia:

 1. Ihastelin tuota samaa mattoa perjantaina!! Haluaisin sen vaan valkoisena, ja Vantaan Ikeasta oli ne valkoiset loppu.. mun pikkuolkkariin mahtuisi ehkä kyllä se pienempikin, mutta se taas maksoi 40 e :S

  VastaaPoista
 2. annnn: Joo Tampereeltakin oli valkoiset loppu. Se on niin perusväri että ne varmasti on kaikkialta ekana loppu. :/ Mutta meille tuo vihreä oli onneks mieluinen kun samaa omenanvihreää löytyy verhoistakin. :)

  VastaaPoista
 3. Mekin käytiin viikonloppuna Ikeassa ja kaikkea kivaa sieltä tuli taas ostettua. Ei kai sieltä voi olla ostamatta mitään :D

  VastaaPoista
 4. Laura H: Joo mä en ainakaan pääsis sieltä pois ilman ostoksia, aina sieltä tarttuu ainakin kaikkea pientä mukaan. :D

  VastaaPoista