8. syyskuuta 2010

Pikkuvarpaille lämmikettä


Ystävän 9 kuukauden ikäiselle lapselle tein pyynnöstä villasukat. Ihana neuloa jotain näin pientä kun kerrankin tulee nopeasti valmista! :D


Kuvan värejä täytyi vähän kirkastaa jotta kuvasta näkisi edes että sukista on kyse. Lanka on seiskaveikan jämäkeriä mustana ja valkoisena, ja puikot kokoa 4, ohje omasta päästä perussukan malliin.

Leivoin muutama päivä sitten myös pullaa.


Pullan lisäksi samalla uuninlämmityksellä tekaisin vielä pikkusatsin kaurakeksejä, joista tuli tosi hyviä mutta ei kovinkaan kuvauksellisia. :D Kaurakeksit ei vaan näytä maailman herkullisimmilta koska ne näyttää kökkäreisiltä, mutta hyviä oli. Kaurakeksitaikinaan lisäsin tummaa suklaata rouhittuna sekä hasselpähkinärouhetta.


Isompiakin neuleprojekteja on puikoilla, mutta valmista tulee hitaasti... :) Mm. tämä neuletakki on lähes valmis mutta edelleen kesken.. Kävi niinkuin mulla usein käy; melkein valmiista neulepaidasta iskee rimakauhu toisen hihan kohdalla ja työ jää makaamaan. Pelottaa että koko on väärä tai ettei neule näytäkään valmiina kivalta ja iso työ on mennyt hukkaan.. :/ Täytyy varmaan kohta kerätä rohkeutta ja tarttua työhön.

7 kommenttia:

 1. Itsekin oon ajatellu leipoa pullia joku päivä :) ei oo varmaan mitään parempaa kuin tuore pulla ja lasi maitoa :D

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä niin totta! Tuore pulla+kylmä maito -yhdistelmä on ihan paras. :)

  VastaaPoista
 3. Rohkeasti vaan takin kimppuun, kyllä siitä hyvä tulee!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kannustuksesta! Täytyy kai sitä uskaltaa ainakin yrittää.. :)

  VastaaPoista
 5. Pophamster: Ollos hyvä! :) Teen uudet vähän isommat vielä!

  Heli: :D

  VastaaPoista