23. lokakuuta 2010

Palmikkosukat


Nämä palmikkosukat on valmistuneet jo pari viikkoa sitten ja sen jälkeen olleet jalassa ihan koko ajan. Nyt kun viimein sain aikaiseksi kuvata ne, huomasin että käytön jäljet näkyy jo pienenä nyppyyntymisenä. :D

Malli: Oma
Puikot: Bambupuikot nro. 4
Lanka: 7 veljestä, vaalean harmaa


Halusin palmikkosukat mutta en löytänyt mieleistä ohjetta, niinpä yhdistelin paria peruspalmikkoa ja sain aikaan mielestäni kivat ja simppelit palmikkosukat. :) Olisko kiinnostusta jos kirjoittelisin ohjeen tänne?


PS. Arvonnassa heijastimen voittanut r, laita sähköpostia! Jos yhteystietoja ei kuulu niin arvon uuden voittajan lähipäivinä!

12 kommenttia:

 1. Ehottomasti ohjetta kehiin :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit! Jotenkin rouheen ja pehmeen näköset sammaan aikaan. :) Ohje ois kyllä kiva.

  VastaaPoista
 3. kauniit! laita ihmeessä ohje! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hienot sukat, ohjetta vaan rustaamaan! Minä ainakin voisin samanlaiset tehdä! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille! :) Ohje on tällä hetkellä kasa merkintöjä ruutupaperilla, täytyy ehkä vähän selkeyttää ohjetta ja koeneuloa vielä se, mutta sitten sen vois tänne laittaa jakoon. :)

  VastaaPoista
 6. Onpas just passelin näköiset näille keleille, ja tuo takkatuli kuvassa kruunaa ;)

  VastaaPoista
 7. Suloiset sukat ja kaunis takkatuli :) Ohjetta!

  VastaaPoista
 8. Oi määkö voitin jottain! Anteeksi, että huomasin tämän vasta nyt. R pyytää, että arvot uuden voittajan, minua ujostuttaa liikaa yhteystietojeni antaminen. :) Enemmän vain tahtoisin tietää niistä opiskeluista. Itsekin harkitsin tuonne opiskelemman hakemista, mutta muualle onnistuin päätymään, toiselle puolelle suomea.

  VastaaPoista
 9. R : Uusi voittaja on jo arvottu ja palkinto lähetetty. :) Olin ajatellut lähettää palkinnon silti sullekin jos haluat yhteystiedot antaa, mutta mikäli et niin asia on fine. :) Opiskeluista on tarkoitus kirjoitella kun ehdin, eli juttua tulossa kyllä joskus aiheesta. :)

  VastaaPoista
 10. Ohje olisi kiva kyllä jos vain innostusta ja aikaa riittää laittaa se tänne (;

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Joo ohjeen kanssa täällä taistelen. :D En oo ennen kirjoittanu kunnollista ohjetta muiden käyttöön, enkä halua julkaista sitä hutaistuna. Mutta tulossa on. :)

  VastaaPoista