15. marraskuuta 2010

Haaveissa

Säädettävä sovitusnukke ois aika mahtava. :) Helpottais ompeluhommia aika hurjasti, kun muille tehtäessä saisi säätää asiakkaan mitat nukelle ja sovitella. Itselle ompeleminenkin helpottuisi kun ei tarvitsisi koko ajan pukea ja riisua ja neulata mekkoja itsensä päällä. ;)

Haaveilin ja surffailin, ja positiiviseksi yllätykseksi Ompelijanmaailmasta löytyi vieläpä suhteellisen edullisia sovitusnukkeja.
Tuon punaisen nuken hinta olisi 159 €, ja säätövaraa reilusti (koot 36-42). Tiedän että tälle nukelle tulisi kyllä käyttöä paljon, ja kohta tuolle olisi tarvetta opinnäytetyönkin takia.. :) Saatoin jo päättää että palkitsen itseni neljän vuoden aherruksesta hankkimalla tuollaisen. :D

4 kommenttia:

  1. Tuollainen olis kyllä mahtava! Miten helpompaa oliskaan se sovittelu kun itselle ompelee :)

    VastaaPoista
  2. Joo, säädettävä ois kyllä aika mellevä :) Itselläni on vain kotitehty, johon pitää sitten lätkässä vaahtomuovi-makkaroita vyötäisille, jos alan tulevaisuudessa lihoamaan :D Sitten kun vakituisessa työelämässä niin voisi viimeistään hankkia kunnollisen sovitusnuken :)

    VastaaPoista
  3. Madam B.C: Joo suurentaahan tuota aina pystyy jos tarvetta ilmenee. :P Itse aattelin ehkä hankkia sen jo tässä kohta kun valmistumisen kynnyksellä jo ollaan, ja vakituiseen työelämään siirtyminen häämöttää jo yllättävän lähellä! :D

    VastaaPoista