26. marraskuuta 2010

Nauhaa ja peltiä

Ihania Tildan nauhoja jouluaskarteluja varten piti ostaa oikein kolmin kappalein, koska valitseminen oli liian vaikeaa. :) Nää vaan on niin nättejä!


Vihdoinkin sain myös ostettua tätä Homemade-nauhaa, jota oon ihaillut monesti.


Ja oli pakko ostaa myös super-suloinen pieni peltirasia kun vastaan tuli. Rakastan peltirasioita, ja täähän on ehkä söpöin ikinä. Muffinseja ja kaikkea! Jotain pieniä askartelu-juttuja ajattelin täällä säilyttää. :)
 

Huomenna ois työpäivän päätteeksi vielä työpaikan pikkujoulut, eli ihanaa ruokaa tiedossa! :) Pikkujouluja varten on myös hieman näperretty, niitä esittelen myös joskus. :) Vähän kiire meinasi pikkujouluvaatteiden kanssa tulla, kun ehdin ekaa kertaa kaupoille pyörähtämään vasta tänään. Pikajuoksua kaupasta toiseen, mutta onneksi jonkinlainen kolttu kuitenkin löytyi. :)

Ensi viikolla on vielä toisetkin pikkujoulut, kun mennään luokan tyttöjen kanssa syömään. Sen verran stressiä on viime aikoina ollut, että ihanaa vähän rentoutuakin välillä; syödä hyvin ja istua iltaa mukavassa porukassa. :) 

Onko muilla pikkujouluja tiedossa?

2 kommenttia:

  1. Me vietettiin eilen pikkujoulua perinteisesti perheen kesken. Joulukoristeita, jouluruokaa, herkkuja, pienet paketit jokaiselle.. :)
    Mä ostin tota homemade nauhaa tampereen messuilta :)

    VastaaPoista
  2. sade: Kiva perinne tuommoinen perheen pikkujoulu! :)
    Tuo nauha on kyllä kivaa, katselin sitä jo Oulun käsityömessuilla, ja oon siitä asti harmitellut kun en ostanut. :D

    VastaaPoista