31. tammikuuta 2011

San Franciscoa kylpyhuoneeseen

Viikonloppureissu Helsinkiin meni hyvin. Finnish Catwalk oli käymisen arvoinen tapahtuma, ja muutenkin viikonloppu oli mukava, vaikka olikin aikataulutettu aika tehokkaasti täyteen. :D Huippua oli myös nähdä hyviä kavereita joiden kanssa ei oltu aikoihin nähty, syödä hyvin ja rentoutua. Opinnäytetyön takiahan koko reissulle alunperin lähdin, ja senkin kannalta reissu kannatti tehdä. :)

Reissulle mukaan tein San Francisco- kuvioidusta kankaasta toiletti-pussin. Tänne mahtuu shampoot ja kaikki hiusmömmöt matkoille mukaan. :)
Näin ekan kerran tän ihanan kankaan Annan aarteet- blogissa, kun Anna oli tehnyt tästä ihania pikku pussukoita.

Sen jälkeen oonkin ihaillut tätä kangasta Eurokankaan näyteikkunassa aina työmatkalla siitä ohi kävellessä. Viime viikolla menin ihan sisään asti ja ostin tätä viimeinkin. :D Ja oli muuten viimeiset hetket ostaa, kun kangasta oli jäljellä enää 2,5 m. :D


Vuorikangas on omenanvihreää puuvillasatiinia, ja vetoketjulla on pituutta 25 cm. Sisälle tein vielä pikkutaskut pikkutavaralle, ja koristeeksi ompelin sisätaskun yläreunaan homemade-nauhaa, ja pussukan yläkulmaan vielä Made by Annika-merkin.Nyt on vihdoin hiusaineille nätti säilytyspussukka joka on tarpeeksi iso, ja joka on kivannäköinen kylppärissä esilläkin. :)

5 kommenttia:

 1. Ihana pussukka ja ihana kangas! merkit ovat piste i:n päälle <3

  ootko tilannut tota made by annika nauhaa jostain? jos niin mistä? :)

  VastaaPoista
 2. sade: Kiitos. :) Tykkään kans ihan hirveästi tuosta kankaasta! Joo tilasin joskus Euroteamista noita nimikointimerkkejä.

  VastaaPoista
 3. Komea pussukka, varsin sopiva kuosi kaupunkireissulle :D

  VastaaPoista
 4. Tämä kangas on kyllä niin ihanaa, että taidan itsekin piipahtaa eurokankaassa lähiaikoina.. ;) Tuo limenvihreä sisusta piristää mukavasti mustavalkokankaan värimaailmaa! :)

  VastaaPoista
 5. Emma: Kiitos, ja niin on. :D

  Santtu: Piipahda äkkiä että saat ennenkuin loppuu! :)

  VastaaPoista