27. tammikuuta 2011

Pikkukukkarot

Eilen tein itselleni kaksi pikkuista kukkaroa.


Kukkaronkehysten leveys molemmissa 8 cm. Päällikankaat on Tildaa, ja sisäkankaat jotain muuta ruudullista puuvillaa, paloja mitä on jäänyt muista töistä.  Ruskea pikkukukkaro on pienempi ja malliltaan suora, ja se pääsee palvelemaan korttikukkarona. Pinkki kukkaro on malliltaan alaspäin levenevä, ja sinne mahtuu jo vähän useampi kolikkokin, tai vaikka meikkitarpeiden hätäpakkaus (huulikiilto,pikkupeili ja puuteripaperia) käsilaukkuun. :D


Tykkään kovasti näistä ruutukankaista pussukoiden sisällä. :)

psst. Levensin muuten vähän sivupohjaa, että mahtuu isommat kuvat.

10 kommenttia:

 1. tosi kivat. ja suloiset kankaat.
  mun on pitänyt koittaa tehdä tollasia jo pidemmän aikaa, mut en oo saanu aikaseks kaivaa ompelukonetta esiin. harmi kun ei oo tilaa pitää sitä aina esillä. kynnys ois sit pienempi... ;)

  VastaaPoista
 2. sade: Kiitos. :) Ihan sama juttu muakin harmittaa, kun koneelle ei oo paikkaa eikä tilaa missä sitä vois pitää aina esillä. :/ Tulis tehtyä vieläkin useammin kaikkea kun ei tarvis aloittaa aina siitä että kaivaa koneen ja kaikki tarvikkeet esiin ja levittäytyy keittiön pöydälle.. :/

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanna söpöt! Sisäpuolen ruutukuosit raikastavat ilmettä kivasti :)

  VastaaPoista
 4. Nuo on kyllä aina niin ihania ja näppäriä esim. hätävarana ku jollain on synttärit ym..
  Iteki oon tehny noita ja kehyksiä olis vielä vaikka miten paljo, mutta se kehysten laittaminen hyvin on niin rassaavaa puuhaa :D miten ite laitat?
  Meikäläinen ompelee kankaan reunaan jonku paksunnoksen, rautalankaa tai paksua nauhaa. Sitte vielä liimaa ja lopuksi vielä puristan ne kehykset kiinni pihdeillä. Oma kukkaro ollu nyt puolisen vuotta koekäytössä ja ihan vähä vaan alkanu repsottaa. Ei viitti myyntiin tehä ennenku on ollu kunnolla koekäytössä itellä :)

  Mutta ihania ovat, niinku niin monet muutki jutut tässä blogissa!

  Kivaa päivää tai iltaa sinne!

  VastaaPoista
 5. Bermudan Jenni: Kiitos! :) Mä laitan ne tukevalla liimalla ja sitte vielä puristan pihdeillä varovasti huopapalan läpi, ettei tuu muhkuroita. :) Ja hyvin on pysyny, tuo liima on jo yksistään niin jämäkkää! Kyllähän tuossa kehysten laitossa hommaa on, ei se ihan vasemmalla kädellä vielä suju! ;)

  VastaaPoista
 6. On kyllä tosi suloiset pussukat! Tekisi myös mieli kokeilla noiden kehysten käyttöä, siihen en vielä ole ehtinyt. Millaista liimaa noihin sitten käytetään?

  VastaaPoista
 7. liinu: Kiitos. :) En tiedä muista, mutta itse käytän tehokasta pikaliimaa. :)

  VastaaPoista
 8. Söpöjä on :) Mie en oo vieläkään saanu aikaseks opetella noiden kukkarokehysten käyttöä...

  VastaaPoista
 9. Hips!

  http://lauramainen.blogspot.com/2011/01/voi-jehna.html

  :-)

  Mukavaa kevään odotusta!

  VastaaPoista
 10. Emma: Kiitos. :)

  Laura: Voi kiitos kovasti! :)

  VastaaPoista