25. tammikuuta 2011

Junapäivä

Eilinen oli varsinainen junapäivä, kun junassa tuli vietettyä yhteensä vähän reilut kahdeksan tuntia. :D Siinä välissä tosin vietin Helsingissä vajaat seitsemän tuntia.

Matkat kului kuitenkin rattoisasti muun muassa näiden parissa:


Matkalukemisen virkaa hoitivat Olivia, deko ja joululahjaksi saatu Elizabeth Adlerin pokkari.


Ja matkaneuleena simppeliä sukkaa. :D Tuli vähän kiire joten nakkasin laukkuun nelosen puikot ja vajaat kerät harmaata ja valkoista seiskaveikkaa, tärkeintä että on jotain neulottavaa mukana. :)

Lisäksi matkantekoa viihdyttivät toki myös mp3-soitin, syöminen ja nukkuminen. :D Ja istualtaan torkkumisen seurauksena ilonani on nyt niska-hartia-selkäsärky. :D Mutta reissu oli ehdottomasti tekemisen arvoinen!

Kerkesin piipahtaa myös Sinellissä. Vai voiko sanoa "piipahtaa", jos vietti siellä varmaan lähemmäs tunnin? :DMukaan tarttui kuviopapereita, akryylileimasimia, timanttitarroja ja  pieniä kukkaronkehyksiä. :)

Nyt pari päivää kotona ja sitte perjantaina taas viikonlopuksi Helsinkiin. Vinkkailkaa lanka- ja askartelukauppoja missä kannattaisi käydä! :) Entä onko Itäkeskuksen Sinelli millainen verrattuna keskustaan?

4 kommenttia:

 1. Ihastuisit Hobby Pointiin! Se on siellä Kampin kulmilla.. :) Siellä on just kaikenlaista askartelutavaraa mitä vain toivoa saattaa! Huomasit varmaan reissullasi, että kumpparit ei täällä matkaillessa ole ollenkaan huonot kengät. ;)

  VastaaPoista
 2. Menita on ihana, iso valikoima ja kohtuuhinnat :) Se tais olla korkeavuorenkadulla jos en väärin muista.

  VastaaPoista
 3. annnn: Joo tuonne Hobby Pointiin meen ehdottomasti käymään, katoin nettisivuja ja näyttäis olevan kaikkea mahdollista. :) Kiitos vinkistä! Joo ja viikonlopun reissulle näyttäis tarvitsevan vielä vaihtelevampaa vaatetta koska kelit tulee heitteleen kovistakin pakkasasteista nollakeleihin.. :D

  Emma: Kiitos vinkistä, tuonnekin yritän ehtiä. :)

  sade: :)

  VastaaPoista