20. helmikuuta 2011

Nostalgiaa

Nyt kun tämän vuoden penkkarit ja vanhojentanssit on taas ohi, ajattelin raottaa vähän salaisia arkistojani ja näyttää omat vanhojentanssi- ja penkkaripukuni, jotka molemmat on omia tekeleitä. Tanssin omat vanhojentanssini vuonna 2006 ja penkkarit oli sitten 2007.

Pahoittelen kuvien laatua, kaikki kuvat tansseista on otettu katsomosta käsin tanssin pyörteistä. :D Samoin penkkarikuvien laatu on aika kamala, mutta pääasia että jotain kuvia löytyy. Molemmista puvuista oli tarkoitus ottaa parempia kuvia varsinaisten tapahtumien jälkeen kotona, mutta niinkuin aina käy, nehän jäi ottamatta.


Kuten kuvasta näkyy, pukuni oli pinkki ja kaksiosainen. Tykkäsin tuosta puvusta tosi paljon, siitä tuli sellainen kuin halusinkin. :) Helmaosassa oli päällä vaaleanpunaista organzaa, jossa oli ruusuja, ja tyllialushame oli valtava. :D


Penkkareissa olin rokkidino. :D Muistatteko sen piirretyn; Denver the last dinosaur? Siitä idea tähän lähti. :)
Olin joka tapauksessa päättänyt pukeutua penkkareihin lämpimästi, ja johonkin kunnolliseen hauskaan asuun. Muahan ärsytti ihan suunnattomasti kaikki tytöt jotka pukeutui penkkareihin vain ollakseen nättejä, punanaamion hoitsu-asuihin tai keijuiksi, ja hytisivät sitten umpijäässä minihameissaan, joten halusin itse pukeutua johonkin ihan muuhun.

Dinopuku on ommeltu fleecestä oman pään mukaan ilman kaavoja, ja täytteenä oli muistaakseni peitosta ja varmaan kolmesta tyynystä tehty hillitön toppaus. :) Eikä kyllä ollut kylmä! :D

Mites lukijoiden vanhojentanssit ja penkkarit, miten olitte pukeutuneet? :)

7 kommenttia:

 1. Ihania luomuksia! Tuo vanhojenpuku on kyllä hurjan nätti ja penkkariasu hauska. :)

  Tuo on kyllä totta, ettei kotona saa aikaiseksi otettua mitään parempia kuvia. Ja meillä oli vielä kaksipäiväiset vanhojentanssit, joten kampaus alkoi toisen päivän jälkeen olla vähän hapsottava... Mutta oma vanhojenpukuni (2010) oli siis tummansini-valkoinen nyörityksellä ja pussihihoilla (itse ommeltu). Penkkareissa olin Vilijonkka (myös itse ommeltu asu). :D

  VastaaPoista
 2. Tyylikkäitä asuja molemmat :D Miulla oli vähän samat aatteet penkkareista kuin siulla, pukeuduinkin teekkariksi! Sen haalarin alle mahtu monta kerrosta villaa ;)

  VastaaPoista
 3. Mahtava dinopuku! :D Ja muistan Denverin, katsoin sitä jo silloin vaikka en edes osannut lukea tekstitystä..:D

  Oma penkkariasuni muistuttaa aika paljon tuota dinopukua, äiti teki fleecestä samaan tyyliin kengurupuvun! :) siinä oli jättimäinen häntä ja vielä jättimäisempi mahatasku, johon sai sullottua kaikki kamat talteen :)

  VastaaPoista
 4. Toi dinoasu on hauska! Ja varmasti lämmin.

  Itse pyörähtelin omat vanhani torstaina ja perjantaina ihan ostomekossa, en luottanut omiin taitoihini, että mekosta olisi tullut sellainen, jota kehtaa muistella vuosien jälkeenkin. (kuvia mekostani ilmaantuu minun blogini puolelle lähipäivinä (: )

  VastaaPoista
 5. Elios: Kiitos. :) Muistankin että sulla oli omatekoinen ja nätti puku! Täytyypä käydä katsomassa tuo penkkaripukukin. :)

  Emma: Joo, ei varmaan tarvinu siinäkään asussa palella! :D Mä kans taisin vielä ajelulle laittaa tuonne asun alle tuulitakin niin piti tuultakin, eikä silti tarvinu asun päälle pukea mitään. :)

  Madam B.C : Meillä on noita Denvereita vhs-kaseteillakin, tai ainakin oletan että ne on edelleen jossain tallessa. :D Kengurupuku kuulostaa huipulta!

  menni: Jään odottelemaan kuvia mekosta, täytyy tulla katsastamaan! :)

  VastaaPoista
 6. Voi hyvä ihme näitä sun luomuksiasi... Ihania!

  VastaaPoista
 7. Toukoleeni: Kiitos! Kylläpä piristit! :)

  VastaaPoista