21. helmikuuta 2011

Harmaata sukkaa

Monesti neulomisharrastusta kuulee puolustettavan niin, että neuloa voi muutakin kuin tylsiä harmaita saapassukkia. Mutta ainakin mun tekee joskus mieli neuloa juuri sellaisia! :D Niin paljon kuin ihania värejä onkin tarjolla, teki mun mieli kutoa itselleni harmaat saapassukat.

Sain nyt vasta pääteltyä ja kuvattua nämä, vaikka ne valmistuivatkin jo melkein kuukausi sitten junassa Helsingin reissulla. Nää oli hyvä junatyö, sopivan aivotonta ja helppoa tikuteltavaa.


Malli: Perussukka, omasta päästä.
Lanka: 7 veljestä, harmaa ja valkoinen, vanhoja jämäkeriä.
Puikot: Sukkapuikot nro. 4,0.

Valkoiset raidat piristää harmaata sukkaa kummasti, eikä harmaa sukka tunnu yhtään tylsältä! :)

Nämä jalassa on hyvä käpertyä nyt viltin alle potemaan flunssaa ja toivomaan jotain pikaparantumista, ei nimittäin ois aikaa sairastaa!

7 kommenttia:

 1. Harmaa on hyvä väri :) .
  Ja sukat on hienot.

  VastaaPoista
 2. Paranemisterveiset sinne, toivottavasti sukilla on parantavaa voimaa! Täälläkin on kuumeiltu torstaista lähtien, ja terkkarilta ei herunut sympatiaa kun sanoin että koulussa olisi myös käytävä. :D

  VastaaPoista
 3. Miia-Rebekka: No hyvä etten oo ainoo joka tykkää harmaistakin sukista! :D Ja kiitoksia!

  annnn: Kiitos, ja paranemisia myös sulle! Mulla ei onneks oo vielä ainakaan kuumetta, mutta muuten ihan kamala olo.

  VastaaPoista
 4. Hienot sukat! Harmaissa sukissa on kyllä sitä jotakin. Itsekin meinaan jossain vaiheessa ostaa harmaata sukkalankaa mutta ensin pitäisi saada kuluttettuja vanhojakin seiskaveikkoja pois...

  VastaaPoista
 5. Ulma: Kiitos. :) Mä oon yrittäny nyt kans käyttää varsinkin sukkiin vanhoja lankoja (joita kyllä riittää...), ettei aina tulisi ostettua uutta. :)

  VastaaPoista
 6. Välillä on tosiaan terapeuttista neuloa ihan vaan perussukkaa perusharmaana :)

  VastaaPoista