1. maaliskuuta 2011

Juhlahumua

Timolla oli tässä muutama päivä sitten synttärit, ja leivoin tietysti kakun. Halusin kokeilla vähän erilaista täytettä, joten tein suklaakinuskikakkua Kinuskikissan ihanaa ohjetta hieman mukaillen. :) Kakussa on suklaakakkupohja ja välissä kondensoidusta maidosta keitettyä kinuskia, ihanaa suklaavaahtoa ja ohjeesta poiketen vielä ohut kerros pähkinäsuklaalevitettä. Päällä on maitosuklaakuorrute, kermavaahtoa ja pähkinäsuklaavaahtoa, sekä valkosuklaalla tehty sydänkoriste.


Kakku oli hyvää, ja upposi sekä omiin että vieraiden suihin. Tätä teen kyllä uudestaankin. :)

Korttikin piti tietysti väsäillä...


Golffarille aihevalinta oli helppo, kun mulla oli näitä vintage-urheilukuvia... ;) Hennon vihreä taustapaperi, vähän ruutua, vintagekuva, tähti-haaraniitti ja dymottu teksti. :)

Yhtenä osana lahjaa oli t-paita, jossa oma kädenjälkeni näkyy ihan konkreettisesti. ;)


Tällainen vähän lälly romantikko kun olen, piti lahjaideana hyödyntää myös Make It Happen- blogista bongattu loistava idea "52 syytä miksi rakastan sinua"-korttipakasta. :) Pakastani ei ole kuvia, mutta yksinkertaisesti kirjoittelin mustalla permanenttitussilla korttipakan jokaisen kortin kuvapuolelle yhden syyn. :)

Nyt on taas piristyksenä myös ihania tulppaaneja, kiitos synttärikahveilla käyneiden omien ja Timon vanhempien! Tulppaanit on kyllä yksiä mun lempparikukista, ne on niin yksinkertaisen kauniita.


Aurinkoista loppuviikkoa!

8 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän herkullisen näköinen kakku... Kiinnostaa tuon pähkinäsuklaavaahdon ohje, mistäköhän se löytyisi? :)

    VastaaPoista
  2. annnn: Joo herkullinen olikin! :) Kinuskikissan jostain ohjeista sekin jäi mieleen, mutta vähän soveltaen kokeilin. Muistaakseni kinuskikissan ohjeessa oli että nutellaa ja tuorejuustoa, mutta itse käytin nutellan sijaan ihan rainbown pähkinäsuklaalevitettä, ja lisäilin tuorejuustoa sen sekaan vähän mututuntumalla välillä maistaen ja vatkasin. :) Ehkä suunnilleen niin että puolet ja puolet molempia, pähkinäsuklaalevitettä ehkä hiukkasen vaan enemmän.

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat synttärilahjat! Erityisesti tykästyin tuohon paitaan - ihana idea lahjaksi!! :)

    VastaaPoista
  4. Okei, pitää kokeilla tuota sun ohjetta! :) Kiitos!

    VastaaPoista
  5. Tosi kivoja juttuja olet tehnyt synttäriylläriksi! Kaikkea luovaa, kaunista, söpöä ja herkullista :)

    VastaaPoista
  6. Kakku on niin herkullisen näköinen, että tekis mieli heti leipoa ja herkutella :)

    VastaaPoista
  7. Inka: Kiitoksia! :)

    Paula: Leipomaan vaan! :)

    VastaaPoista