4. maaliskuuta 2011

Suuri Käsityö 3/2011 Pikkukoirien vaatteet

Nyt vähän tarkempia kuvia noista Suuri Käsityö- lehteen tekemistäni koiranvaatteista.

Lähtökohtina vaatteille oli helppo puettavuus ja käytännöllisyys, sekä tietysti kiva ulkonäkö ja se, että koirakin tuntisi olonsa mukavaksi vaatteissa. Heijastimet ovat tietysti tärkeitä koirankin vaatteissa joten niitä halusin vaatteisiin runsaasti.


Kääntöviitta. Toinen puoli fleeceä ja toinen ulkoilukangasta joka pitää tuulta ja pientä sadetta. Fleecepuolelle on applikoitu sydän-heijastimet molemmille puolille, ja ulkoilukankaan puolella on heijastintereet sekä pirteät petrolinväriset tereet.
Sadehaalari, jossa neulosvuori. Kiinnitys tarroilla mahan alta. Petrolinväriset tereet piristämässä ilmettä ja runsaasti heijastimia.

Kaikki kuvat Pekka Järveläinen

On mulla näistä vaatteista itse otettujakin kuvia, mutta jotenkin ne ei näytä yhtä hyvältä kuin nämä studiossa otetut Pekka Järveläisen kuvaamat kuvat. ;) Olin itse myös mukana seuraamassa kuvauksia, ja oli kyllä mielenkiintoista!

11 kommenttia:

 1. Huippu juttu! :) Koirulien vaatteet näyttää kivoilta. Heti piti uusimmasta kässäristä käydä kuvat tarkistamassa ja sieltähän ne tosiaan löytyivät. :)

  VastaaPoista
 2. Hei wau, julkisuutta! :D Miten oot päässyt tollaiseen projektiin mukaan?

  VastaaPoista
 3. Anniina: Kiitos! :)

  Elmeri: :D Otin itse yhteyttä toimitukseen. :) Tarvitsin kouluun yhdelle tuotesuunnittelun projektikurssille asiakkaan, joten sen puitteissa otin yhteyttä ja esitin asiani ja ideani. Ja olin onnekas kun ideastani tykättiin. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoa että pääsit lehteen - vau, noi on upeita! :)

  Meidän Jack Russeli-vainaa ei hyväksynyt minkään sortin nuttua kyllä niskaansa. :D

  VastaaPoista
 5. Pieni Lintu: Kiitos. :) Joo koirathan on erilaisia. Osa antaa kiltisti pukea mitä vaan ja osa sitten ei mitään.. :D Kaavoitin haalarin löysäksi jotta vähän useampi koira suostuisi sen pukemaan, ettei haalari haittaisi liikkumista ja tuntuisi kovin epämukavalta.. :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hienot puvut olet tehnyt! Täytyykin käydä irtonumero ostamassa, jotta saa omille tytsyilleen kevääksi sadehaalarit ommeltua... :)

  VastaaPoista
 7. -Sini- : Kiitos kiitos! Hyvä jos ohje tulee tarpeeseen. :)

  VastaaPoista
 8. Mahtavat väritkin näissä! Ei ole mistään ylijäämäkankaista tehtyjä! Voin kuvitella kuinka söpöjä westit ovat olleet puvuissaan:)

  VastaaPoista
 9. Niinu: Kiitos! :) Halusin käyttää perusvärejä joita sitten piristin turkoosilla. :) Simppeliä mutta kuitenkin vähän iloa ja väriä!

  VastaaPoista
 10. Vautsi, mahtavaa, että olet saanut lehteen nuo. Hienoa työtä! :)

  VastaaPoista