15. elokuuta 2011

Vinyyliä

Tein parille synttäritytölle lahjaksi vinyylilevykulhot keskikokoisista vinyylilevyistä. Nämä on siis kooltaan tavallisen levyn ja sinkun välimailta. :) Tuli aika kivan kokoisia kulhoja. Harmi vain kun tän kokoisia levyjä en oo löytänyt montaa.. :/


Toinen synttärityttö täytti 20, ja seuraavanlainen kortti vei onnittelut perille. :)

WOJ-leimasin pääsi korttiin taas, oon aivan ihastunut tuohon. :) Tarrakirjaimissa on kimalleliimaa ja helmet on tehty pearl makerilla. Perhospaperi ja pitsiteippi on Clas Ohlsonilta, en oo aiemmin tainnut muistaa mainitakaan vaikka nuo pitsiteipit onkin aika kovassa käytössä. Eikä tosiaan maksanut paljoa, eli kannattaa käydä Clas Ohlsoniltakin katselemassa askartelujuttuja. :)

6 kommenttia:

 1. Upeat vinyylikulhot! Oon kanssa miettinyt kauan aikaa aina ajoittain tuollaisten tekemistä, mutten ole saanut vielä aikaiseksi. Ehkä nyt, sun inspiroimana ryhdyn myös kokeiluun! Sulla on mukava blogi, kortit ova ihania.

  VastaaPoista
 2. Hauskoja kulhoja! Meillä on vinyyli seinäkellona, nuo sopisivat sen pariksi...

  VastaaPoista
 3. Ite on tullu tehtyä näitä kulhoja kans melkonen määrä. Myös kelloja ja koruja on vinyyleistä väännetty. Mutta ne toimii aina!
  En tienny että clas ohlsonilta saa tommosiakin askartelujuttuja, täytyypi siis käydä kurkkimassa!

  VastaaPoista
 4. Marleena: Kiitos! :) Kannattaa kokeilla tehdä noita jos kiinnostaa, niitä on tosi kivaa ja nopeaa tehdä. :)

  Emma: Kiitti! Vinyylit seinäkelloina on kans tosi hauskan näköisiä! :)

  Anni: Joo mä oon kans tehtaillu noita moneen otteeseen :) Vinyyleistä tehtyjä koruja tahtoisin nähdä, kuulostaa huipulta! Joo iteki sattumalta clas ohlsonilta bongasin lyhyen hyllynpätkän missä oli kivoja askartelujuttuja :)

  VastaaPoista
 5. Tosi nätti tuo pitsi, täytyypä käydä itsekin penkomassa hyllyjä... Nätti kortti muutenkin :)

  VastaaPoista
 6. liinu: Kiitos. :) Joo kannattaa käydä kurkkaan!

  VastaaPoista