29. syyskuuta 2011

Tunnustuksia
Tunnustuksen tehtäviin kuuluu kiittää tunnustuksen antanutta, vastata 10 kysymykseen ja jakaa tunnustusta eteenpäin 10 ihanaan blogiin.

1. Suosikkiväri: Riippuu aina kyseessä olevasta asiasta, lempivärini vaatteissa ja lempivärini sisustuksessa on ihan eri värejä... :) Sisustuksessa esimerkiksi tykkään neutraaleista sävyistä kuten ruskeasta ja harmaan sävyistä, terästettynä sitten jollain tehostevärillä. Mutta noin yleisesti ihan vaan väreinä tykkään kirkkaista väreistä, esimerkiksi turkoosi, petrolin sininen, omenanvihreä ja oikein syvä tumma fuksia on suosikkeja.
2. Suosikkieläin: Koirat ja kissat.
3. Suosikkinumero: Ei mulla oo, en oo ikinä osannut vastata mihinkään "mikä on sun onnennumero"-kysymyksiin, en tiiä yhtään.. :D
4. Suosikki alkoholiton juoma: rasvaton maito, coca-cola cherry.
5. Facebook vai Twitter: facebook
6. Intohimosi: Kyllä suurin intohimo on se käsillä tekeminen ja luovuuden toteuttaminen.
7. Saada vai antaa lahja? Sekä että. Rakastan lahjojen antamista ja huolellista suunnittelua, mutta onhan lahjan saaminenkin mukavaa.. :D
8. Suosikkikuvio: Graafiset, selkeät kuviot.
9. Suosikkiviikonpäivä: Kyllä se on varmaan lauantai. Vaikka oonkin aika paljon lauantaisin töissä, niin työt loppuu kuitenkin lauantaisin aikaisin ja illalla on aikaa vain olla.. :)
10. Suosikkikukka: Sanotaan nyt vaikka että ruusut, pionit ja tulppaanit


Ja tämä toinen tunnustus tuli Marikalta, kiitos!


Tunnustukseen liittyen vastataan viiteen kysymykseen ja lähetetään tunnustus eteenpäin viidelle ystävälle.

1. Lempiruoka:  Kotiruoka, esimerkiksi perunamuusi ja jauhelihakastike on aina ihan parhaita, vaikka onkin niiiin simppeliä. :D Ikuinen lempiruokani on myös uuniperuna. Kaikenlaiset kanaruuat ja pihvit on kans lemppareita.
2. Lempimakeiseni: Suklaa ja irtokarkit. Niin ja kiss-kiss-karkit!
3. Lempiluettavani: Mielentilasta riippuen luen sekä kevyttä hömppää että vakavastiotettavia romaaneja. :D Tämä menee vähän kausittain, joskus on ihanaa lukea rikoskirjoja tai psykologisia kirjoja, mutta toisinaan parasta on ihan vaan kevyt hömppä jota lukiessa saa nauraa ja nauttia. Jotain mainitakseni Sophie Kinsellan hauskat kirjat uppoaa aina vauhdilla, ja nyt yöpöydällä on menossa peräkanaa jo toinen Torey Haydenin kirja, ne kolahti viimeksi, vaikka ovatkin aika rankkaa luettavaa. Kirjojen lisäksi kahlaan lehtiä läpi antaumuksella, niin muotilehdet, sisustuslehdet kuin muutkin naistenlehdet tulee luettua aina kun ehtii. Ja rehellisyyden nimissä on myönnettävä että Aku Ankkakin jaksaa vaan edelleen kiinnostaa.. :D
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: En osaa valita yhtä mieluisinta tapaa, tämä vaihtelee vähän väliä ja vuodenajan mukaan. Askartelu ja neulominen on kuitenkin varmaan ne kaikista mieluisimmat. Mieluisinta on tehdä omasta päästä ja kokeilla, eikä seurata tarkkoja ohjeita.
5. Lempielokuva: Apua, näitäkin on ihan liikaa... Katson aika paljon leffoja ja oon elokuvien suhteen aika kaikkiruokainen, tykkään toimintaleffoista, komedioista ja draamoista.. Semmoiset kunnon historialliset pukudraamat on kans suursuosikkeja. En vaan osaa valita yhtä... Oon näköjään tosi huono tällaisissa kysymyksiin vastailuissa, kun en osaa valita mihinkään vaan yhtä. :D

Oon myös tosi huono antamaan näitä eteenpäin, koska luen niin monia innostavia ja ihania blogeja jotka nämä ansaitsis! Lukijoilta tulee kuitenkin aina niin ihanaa, tsemppaavaa palautetta että haluan tällä kertaa jakaa tunnustuksen teille! Kommenteillanne olette niin usein piristäneet päivääni, että blogilliset lukijani, poimikaa nämä vapaasti itsellenne. :) Ja kommenttiboksiin saa vastailla kysymyksiin omista lempijutuista, haluan tietää teistä lukijoista lisää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti