25. syyskuuta 2011

Virkkauskokeiluja osa 2.

Eli epätavallisten virkkausmateriaalien kokeilut jatkuu... :D Tällä kertaa koukulle pääsi pakkausmuovi. Olen vaatekaupassa töissä, ja sinne tulee vaatteita isoihin kirkkaisiin muoveihin pakattuna. Leikkasin yhden ison pakkausmuovipussin parin sentin levyisiksi suikaleiksi ja virkkasin suikaleista korin. Korista tuli kooltaan aika samaa luokkaa kuin vhs-nauhakorista.


Muovin virkkaaminen oli helpompaa kuin vhs-nauhan, koska muovipussi on pehmeämpää. Ja muovipussin virkkaaminen oli sikälikin miellyttävämpää ettei siitä kuulunut samanlaista kitinää ja natinaa kuin vhs-nauhasta.. :D

9 kommenttia:

 1. Tuo on kierrätystä parhaimmillaan ja lopputuloskin on tosi hieno!

  VastaaPoista
 2. Hei, nämä sun kokeilut on tosi ihania! Tuosta tuli mahtavan näköinen kori. Pakko kokeilla myös tätä :)

  VastaaPoista
 3. pakkausmuovi! Mahtavaa! :) Toimii selvästi kuvan perusteella paremmin (jämäkämpi) kun jos ois tehnyt korin läpinäkyvästä muovipussista. Ja sopii ihanasti pinkeille tyttöjenjutuille :)

  VastaaPoista
 4. Pirjo, Kiitos! Ja tällaiseth juttujen kokeilu on ekologisuuden lisäksi tosi mielenkiintoista ja innostavaa! Lopputuloksesta kun ei tiedä ennenkuin kokeilee :D

  Eámanë Ringëril, voi kiitos! :)

  Santtu, kiitos! :)

  Riitta, kiitos, iteki tykkään että tuli kivan näköinen. :) Saisi vaan olla vielä jämäkämpi niin pysyisi muodossaan.

  Marleena, kiitos! Ja kokeilemaan vaan! Materiaali ainakin on ilmaista eli helppo kokeilla :) Ja tuohan käy hyvin kylppäriinkin koriksi, muovi kun ei kastuessaakaan mene miksikään :)

  Madam B.C, joo tuo pakkausmuovi on jämäkämpää kuin läpinäkyvät tavalliset muovipussit, mutta niistä jos tekee niin laittaa vaan paksummista suikaleista pienemmällä koululla niin saa jämäkän. Ja tästä tuli kiva pari sille vhs-nauhasta tehdylle mustalle korille.. :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva idea... Kasettien nauhoista olen kyllä kuullut virkattavan ja VHS-nauhasta tekemäsi kori on myös hieno, mutta tää muovinen näyttää kyl kivalle. Tätä taidan haluta kokeilla itsekin, mikäli et idean "varastamisesta" pahastu :)

  VastaaPoista
 6. Cartsu, kiitos. :) En tietenkään pahastu, kokeilemaan vaan! :)

  VastaaPoista