27. marraskuuta 2011

Kierrätysmateriaalia ja miesten kortteja

 Esittelen taas pari tilauksesta tekemääni miesten onnittelukorttia.

Tämä kortti lähti onnittelemaan 15-vuotiasta poikaa synttäreiden johdosta.  

Tähän korttiin on käytetty: Greeting farmin Logan-leimasin, väritetty promarkereilla. Paria sinisävyistä sekä yhtä ruskeasävyistä paperia, dymottu teksti, siniharmaita timanttitarroja ja piirrettyjä ompeleita.

Vähän toisentyyppinen kortti lähti puolestaan viemään onnitteluja ilmeisesti vähän vanhemmalle miehelle.

Tähän korttiin on käytetty: Sinisävyistä ja ruskeaa tekstuuripintaista paperia, siniharmaita timanttitarroja ja paperikirjaimia jotka on nostettu taustasta koholle 3D-tarrapaloilla. Kierrätysmateriaalia kortissa ovat vanhan näköinen paperi (miesten kauluspaidan lappu), metallinen hakanen (miesten kauluspaidat on monesti tuollaisilla kiinni kun ne ovat siistissä paketissa), ja ruskea nauha joka on koristenauhaa myöskin miesten kauluspaitapaketeista. Töissä ollaan avattu noita paketteja kun on laitettu paitoja esille, ja nuo nauhat olisi muuten mennyt roskiin nin pelastin ne askartelukäyttöön. :)

Töissä on ollut vähän stressaavaa kun liikkeemme korjausompelijan sairastumisen vuoksi olen tuurannut muutaman päivän korjausompelijaa. Olen tosi vähän aiemmin tehnyt korjausompelutöitä, joten vähän pukkasi välillä stressiä siitä, ovatko käyttämäni työtavat oikeita, tuleeko jäljestä tarpeeksi hyvää ja olenko tarpeeksi nopea. :D Meidän oikea korjausompelijamme on tosi taitava työssään, ja hommat hoituvat häneltä muutenkin niin rutiinilla nopeasti, että on kyllä ollut paikkaamista että täyttäisin saappaat edes kelvollisesti. Sinänsä ompelutyö on ollut mukavaa vaihtelua töihin, stressitekijöitä vaan ovat olleet kiire ja se, ettei itsellä ole tarpeeksi suurta varmuutta tekemästään ja tarpeeksi luottoa osaamiseensa. :) Mutta niin kai se on että se luotto omaan osaamiseen tulee vain sieltä tekemisen kautta... :) Pakko vain uskaltaa kokeilla ja tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti