19. tammikuuta 2012

Hulinaviikko

Onpas ollut aikamoinen viikko. Viime viikonloppuna oltiin ihanien tyttöjen kanssa reissussa, käytiin Haaparannan Ikeassa ja yövyttiin Oulussa. Nauruntäyteisessä autossa pitkät matkatkin kului mukavasti, ja reissu oli ihanan rentouttava: hyvää seuraa ja paljon hyvää ruokaa. :D Sitten sainkin purkaa ja pakata laukun uudestaan, ja hypätä tiistaina aamuvarhain uudestaan junaan kohti Oulua ja työpaikan koulutuspäiviä. Koulutus oli tiivistä mutta antoisaa. Porukka oli mukavaa, kouluttaja Kaisa Virtanen mahtava ja hotelliaamupala maittava. :D

Tänään olin sitten kuuntelemassa seminaaria, jonka aiheena oli luova yrittäjyys, ja puhujina Antti Huntus ja Dome Karukoski. Molemmat puhujat oli aivan loistavia, tärkeää asiaa ja mielenkiintoisia näkökulmia. Yrittäjyys kiinnostaa, mutta jostain täytyisi kaivaa varmuutta ja uskoa omaan tekemiseen. Paljon kuultiin viisaita sanoja, nyt vaan pitäisi osata soveltaa niitä käytäntöön. Intohimoa, ideoita ja tarmoa kyllä löytyisi, mutta mistä saisi tarpeeksi luottoa omiin kykyihin?

Tämän viikon teemana on siis näköjään ollut kouluttautuminen. :D Mutta kun aihe on kiinnostava niin sehän tarkoittaa että on ollut vaan mahtavaa. Nyt on taas into-vaihe päällä, kiitos näille innostaville puhujille! :D

4 kommenttia:

 1. Kuullostaa mukavalta viikolta:) Sinä olet kyllä sellainen monitaiuri etttä huh huh.. Minkälaisesta yrityksestä haaveilet?

  VastaaPoista
 2. MarikaVaan, en ihan tarkkaan tiedä vielä. :D Täytyis osata myös rajata vähän päässä olevia ideoita jos yritystä lähtisi perustamaan. Ei tää mitenkään ajankohtaista nyt ole, mutta on sitä päässä tullut pyöriteltyä jo aika kauan ja on kyllä tulevaisuuden haaveissa. :)

  VastaaPoista
 3. tosi kiva toi sun banneri:)

  <3: http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

  VastaaPoista