7. tammikuuta 2012

Pitsisukkia

Kasasin tässä koostetta viime vuoden käsitöistä, ja huomasin että vielä oli kaksi blogissa esittelemätöntä paria sukkia jäänyt koneen arkistoihin. :D Laitetaan nekin nyt esille, niin saan lähiaikoina sen koosteenkin julkaistua.

Lanka: Novita Nalle, luonnonvalkoinen ja poltettu oranssi
Puikot: Oisko ollu 3,0 sukkapuikot?
Malli: Omasta päästä. Oransseissa sukissa pitsineule on vain varressa. Valkoisissa sukissa pitsineule jatkuu jalkaterän päällä varpaisiin asti.

Ps. Flunssa on taas kerran uusinut, on tää vaan sitkeää tautia. Ja mikä onkaan kivempaa kuin se, että oot kuumeisena lähdössä lääkäriin ja huomaat, että auton ovi on jälleen jäätynyt lukkoon niin, ettei se suostu pysymään kiinni? Siinä sitten vierähti puoli tuntia kaikki keinot käyttäen, kunnes hiustenkuivaaja pelasti ja ovi suostui pysymään kiinni. Kun muutenkin olo on puolikuntoinen, niin eiköhän sitten kaikki muukin vastusta. Loppupäivä onkin mennyt visusti peiton alla sohvalla, välillä netissä surffaillen, tv:tä katsoen, lukien ja monia pieniä päiväunia ottaen... :D

3 kommenttia:

  1. Oppisinpa minäki joskus tekemnään edes niitä perusmallin villasukkia. :D Ehkä nää sun kuvat saa innostumaan ja yrittämään vielä kovemmin. :)
    Ja tiedän ton tunteen, kun joku asia menee huonosti niin sitte tuntuu että kaikki muutkin asiat menee. :P

    VastaaPoista
  2. berenike, kiitos! :)

    Haidie, Etit hyvät ohjeet ja alat kokeilemaan niin kyllä ne helposti oppii. :) Joo, ja siinä tilanteessa ne kaikki asiat tuntuu vielä niin isoilta vastoinkäymisiltä. :D

    VastaaPoista