22. huhtikuuta 2012

Villasukkapäiviä


Niitä on ollut nyt aika monta. Oon ollut nyt tosi monta päivää kipeänä, kuumeessa ja aivan hirveässä flunssassa.

Ja ensi lauantaina on muutto, joten kahden ihmisen elämät täytyisi saada pakattua laatikoihin siihen mennessä, ja sit vielä siivota tämä kämppä kunnolla. On me pakkailtukin, mutta se on kyllä tapahtunut hitaasti kun oon jaksanut pakata aina pari laatikkoa ja sit on pitänyt taas levähtää sohvalla kun huimaa ja on niin tukkoinen olo.

Kaikki sormet ja varpaat ristissä toivotaan nyt et tää flunssa katoais vaikka yön aikana, koska ens viikko on tiukka viikko vaikka olisi kunnossakin. Täysien työpäivien lisäksi tiedossa ois pakkailua, pakkailua, siivoilua ja sit Sami Hedbergin stand up-keikka. Sitä vaihtoehtoa ei uskalleta ajatellakaan, et jos tuo toinenkin pian menisi vielä sairastumaan. Toivotaan että kaikki menee hyvin ja että tulevasta viikosta tulee hyvä. :)

Käsityöjuttuja ehdin postailemaan seuraavan kerran varmaan vasta sitten sieltä uudesta asunnosta, suurin osa käsityö- ja askartelujutuista on pakattu, enkä kyllä tiedä missä välissä enää mitään ehtisin näpertämäänkään. :D

Toivottavasti teillekin tulee hyvä viikko!

6 kommenttia:

 1. Nätit sukat :)

  Paljon paranemisterkkuja ja tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
 2. tsemppiä kovasti ens viikolle! Toivotaan että flunssa menis nopeesti ohi :)

  VastaaPoista
 3. Toipumisia ja voimia muuttoon! Mekin pääsemme loppuviikosta nauttimaan samaisen hepun höpinöistä, mukavaa keikkaa teillekin! :)

  VastaaPoista
 4. Kauniin yksinkertaiset sukat. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista & tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
 6. Inka, kiitos! Ja sukat on tehty mun omalla ohjeella, löytyy Novitan sukkaliitteestä. :)

  eve, kiitti! :)

  Nuori Emäntä, kiitos ja mukavaa keikkaa teille myös! Me päästään keikalle jo huomenna :)

  Maikki, kiitoksia, kyllä tää flunssa tästä pikkuhiljaa helpotta... :) Ja sukat on tehty mun omalla ohjeella, joka löytyy Novitan sukkalehdestä.

  Tuuli, kiitos, tsemppiä tarvitaankin! :)

  VastaaPoista