20. toukokuuta 2012

Eleven

Sain Inkalta haasteen, jossa tulee vastata 11 hänen laatimaansa kysymykseen, laatia sitten itse 11 kysymystä ja nakata haaste eteenpäin. 


1. Lempivärisi?
Tää vaihtelee vähän väliä, mutta ylipäätään tykkään kirkkaista ja selkeistä väreistä. Jos yks lemppari pitää sanoa niin se on varmaan (tällä hetkellä) turkoosi.
2. Hartain toiveesi?
Saada elää onnellinen elämä.
3. Haaveammattisi?
Jos ei tarvitse olla kauhean realistinen niin kai se suurin haaveammatti olis olla suunnittelija, joko omassa menestyvässä yrityksessä tai jossain tunnetussa muotitalossa. :D Mut sit jos täytyy miettiä realistisemmin niin yrittäjyys vaate/tekstiilialalla, suunnittelutyöt pienemmässä mittakaavassa tai sisäänostajan työ vaateliikkeessä. Joku sellanen jossa saa käyttää luovuutta, haastaa itseään ja innostua.
4. Silmiesi ja hiustesi väri?
Ruskea ja ruskea. Molemmat sellaisia keskiruskeita, ja silmät ei ole puhtaanruskeat vaan niissä on häivähdys vihreääkin.
5. Onko sinulla sisaruksia?
Vaatimattomasti maailman parhaat isoveli ja pikkusisko löytyy. :D
6. Paras näkemäsi elokuva?
Tää onkin vaikea kysymys.. Katson tosi paljon elokuvia ja monikin elokuva on mulle tärkeä syystä tai toisesta, joten on vaikea sanoa yhtä parasta elokuvaa. Joitakin lemppareita kuitenkin mainitakseni: Kolme muskettisoturia 3D, Troija, Pirates of the Caribbeanit, Kingdom of Heaven, Killers. Lisäks muhun vetoaa aina romanttiset komediat ja historialliset pukudraamat, niitäkin löytyy hyllystä ainakin 20 lempparia joita en ala tähän nyt sitten enää listaamaan. :D
7. Lempimusiikkisi?
Näitäkin on paljon. Tykkään tosi monentyyppisestä musiikista. Mutta muutamia mainitakseni The Killers, Mew, Foo Fighters, Deep Insight, Leevi and the Leavings, Stella, Pmmp, Pariisin Kevät, Apulanta, Jukka Poika, Redrama... Aika laidasta laitaan siis. :D Ja varsinkin näin kesää kohti tulee luukuteltua kaikkea hyväntuulista menevää suomenkielistä muutakin.
8. Ensimmäinen ulkomaanmatkasi?
Autoreissu perheen kanssa Norjaan kun olin jotain 12. Ja Ruotsin laiva joskus viistoistavuotiaana. :D Mut sit sellanen eka kunnon ulkomaanmatka oli vanhempien ja siskon kanssa Teneriffalle kun olin 17.
9. Lempiaine koulussa?
Kyllä se kuvis ja käsityöt oli aina. Ja lukiossa psykologia.
10. Harrastuksesi?
Tällä hetkellä harrastukset pyörii aika pitkälti kaiken värkkäilyn ympärillä. :D Käsityöt laidasta laitaan ja blogi on niitä tärkeimpiä harrastuksia tällä hetkellä. Tuntuu, ettei käsityöt oikein ole mulle edes harrastus vaan enemmänkin elämäntapa. :D
Liikkuminenkin kuuluu harrastuksiin, sen muoto ja määrä vaan vähän vaihtelee. :D Tällä hetkellä oon innostunut sulkapallosta, jota yritetään kaverin kanssa käydä viikottain pelaamassa. Lukeminen on myös tärkeä harrastus, koko ajan on joku kirja kesken vaikka välillä aikaa lukemiseen on vähän ja kirja etenee hitaasti.
11. Mitä haluaisit sanoa tämän kirjan omistajalle (= kysyjälle)? 
Oikein hyvää kevättä ja kesää!


Laitan haasteen eteenpäin Annalle, Maille, Emmalle, Marikalle ja Anniinalle!
  
Kysymykset:
1. Mistä olet onnellinen tänään?
2. Rohkeinta mitä olet tehnyt?
3. Keräilitkö lapsena mitään?
4. Millä herkuttelet mieluiten?
5. Kenen artistin/bändin keikalle haluaisit ehdottomasti joskus päästä?
6. Huonoin näkemäsi elokuva?
7. Suurin unelmasi?
8. Minkä bändien/kenen julkkisten kuvia seinälläsi oli kultaisina lapsuus/teinivuosina?
9. Minkä käsityömuodon haluaisit oppia?
10. Mikä on parasta kodissasi?
11. Mitä odotat kesältä?

3 kommenttia:

 1. Kiitos, Annika..täytyypäs alkaa vastailemaan.. saa nähdä milloin tulee valmista. Mukavaa viikkoa sinulle ja onnea uuteen kotiin ja niin onnittelut sinellin DT pestistä myös:) Upeita rasioita olit tehnyt.

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta! Olenkin saanut tämän jo kolme kertaa, nyt on vastattavana 33 kysymystä :D

  VastaaPoista
 3. MarikaVaan, kiitos kovasti! :)

  Emma, aijaa, no sulla on sit urakkaa. :D

  VastaaPoista