31. elokuuta 2012

Sinelli Dt-kortteja


Terveisiä flunssapotilaalta sohvanpohjalta! Nenäliinoja, kuumelääkettä ja kurkkupastilleja kuluu ihan kiitettävästi, ja päivä on mennyt peiton alla makoillen, tv-kanavilla surffaillen ja välillä torkkuja ottaen. Nyt kuitenkin piti tulla päivittämään Sinellin blogiin DT-töinä alkuviikolla tekemäni kortit, ennen kuin elokuu päättyy.. :)

Kesän Sinelli Design Team-paketista löytyi mm. Papermanian mustavalkoinen paperikko, saman sarjan muotopaperilajitelma sekä rusetteja ja erimuotoisia nappeja, leimasinsetti, fiskarsin kuvioleikkuri, Papermanian hempeämpi Lucy Cromwell-paperikko ym.

Mustavalkoisista papereista syntyi hääkortti punaisella tehostettuna.


Leimakuva on the greeting farmin digileima, ja se on väritetty promarkereilla. Punainen sydännauha on vanhaa ja pakkaus on jo hukkunut, joten en muista kenen valmistamaa se on, mutta ihanaa joka tapauksessa! Lisäksi vain helmitarroja. Leimakuva oli jo itsessään niin iso, että tuntui paremmalta jättää kortti ilman suurempia koristuksia ettei siitä tule liian tukkoinen.


Lucy Cromwellin paperikosta puolestaan syntyi iloisen värinen synttärionnittelukortti, sekä samaan settiin sopiva pieni lahjarasia.


Tuossa Lucy Cromwellin paperikossa on paperien lisäksi paljon erilaisia valmiita kuvia ja tekstejä, sekä lahjarasia-aihioita. Ihania kortteja tekee siitä siis helposti. :)


Lahjarasian taitteli valmiista aihiosta nopeasti kokoon, ja koristelin sen simppelisti pitsiteipillä, puolihelmellä sekä paperikossa mukana olleella tekstillä.Korttiin on käytetty paperikosta ihanaa lippunauha-paperia sekä valmis kuva, joka on nostettu taustasta koholle 3D-tarrapaloilla. Niiden lisäksi käytin korttiin papermanian pinkkejä ja vihreitä timanttitarroja, sekä pitsiteippiä.

Kumpi kortti on hienompi, mustavalkoinen vai hempeän värinen?

1 kommentti: