30. elokuuta 2012

Hääauto


Hääautona meillä toimi Timon vanhempien auto. Koristeltiin se itse, ihan simppelisti ja perinteisesti. :)

Tein auton keulaa varten turkoosista 5 cm levyisestä lastusatiininauhasta ruusukkeen. Katsoin mallia sellaisesta pienestä lahjapakettiruusukkeesta jonka löysin kaapista, ja kokosin ruusukkeen kuumaliiman avulla. Itseasiassa kuvan ottamisen jälkeen lisäsin vielä yhden kerroksen ulkosyrjälle, koska ruusuke näytti tällaisenaan auton keulaan mallattuna aika pieneltä. Lopullisella ruusukkeella oli kokoa ehkä joku 30 cm halkaisijaltaan.


Takalasiin tein kyltin, jossa tekstinä yksinkertaisesti yhteinen sukunimemme. Kyltistä ei tullut otettua lähikuvaa, mutta se on siis valkoiselle kartongille turkoosilla tussilla kirjoitettu, ja kirjaimet on vielä reunustettu hopeisella kimalleliimalla, mikä ei kylläkään juuri kuvasta erotu.


Takana kolisi Angry Birds-limsatölkkejä, ja harrastuksiin liittyen hiihtomono, pesäpallopiikkari sekä sulkapallo.

Lastusatiininauhalla koristeltiin vielä konepelti, ja peileihin tein pienet rusetit. Tässä auto on kuvattuna jo juhlapaikalle ajamisen jälkeen (ajomatka reilut 20 km), joten näköjään eturuusuke on jo vähän kärsinyt. :D Se oli siis kiinnitetty tuohon skoda-merkin päälle, josta etuosa on lähtenyt ajaessa lerpattamaan. Mutta kiinni kuitenkin pysyi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti