3. syyskuuta 2012

Marry me!


Rakastan tuoksuja, ja vaikka multa aika monta hajuvesipurnukkaa löytyykin, niin halusin häihin jonkin erityisen tuoksun. Sellaisen josta mulla tulee sitten myöhemmin aina hääpäivä mieleen. :)

Kävin Sokos Emotionilla pariinkin otteeseen tuoksuttelemassa hajuvesiä, mutta mikään ei kunnolla iskenyt. Sitten tartuin vähän vitsillä pulloon, jonka kyljessä luki Marry me!- että täähän ois hauska, mutta ei tämä varmaan kuitenkaan tuoksu hyvältä. Ja mitä vielä, sehän oli just sellainen jota olin hakemassa!

Häätuoksuna mulla siis oli Lanvin - Marry me! Love Edition EdP. Tuoksu sisältää muun muassa ruusua, magnoliaa ja punaherukkaa.Tämä tuoksu on raikas ja kevyt. Tämä ei kylläkään kestä iholla koko päivää vaan haihtuu pikkuhiljaa, mutta minua se ei ainakaan haittaa koska tuoksuahan on helppo lisätä myöhemmin uusi suihkaus. Mieluummin niin että haihtuu ja on kevyt, kuin että olisi liian vahva tuoksu. :)

Tämä on tällä hetkellä mun ehdoton lempituoksu, ja varmasti osin siksikin että tästä tosiaan tulee ihania muistoja mieleen. :) Jokainen päivä voi olla vähän kuin hääpäivä kun tätä suihkii. ;) Mitäs lempituoksuja teillä lukijoilla on?


1 kommentti: