4. syyskuuta 2012

Naimisissa!


Nyt vihdoin niitä hääkuvia vähän meistäkin, sekä juhlapaikasta. :) Häitä vietettiin siis 28.7, ja päivä oli yksi kesän lämpimimpiä ja aurinkoisimpia. Välillä oli aika tukalankin kuuma, mutta mieluummin niin kuin että olisi satanut. :) Iltakin oli pilvetön ja ihmeellisen valoisa loppukesän illaksi, ihan täydellinen päivä siis!

 Tuore aviopari astumassa kirkosta ulos

 Potretteja juhlapaikalta


Juhlapaikkana meillä toimi vanha tanssipaikka, joka sijaitsee kalliolla meren rannalla.Se oli kyllä tosi ihana paikka ja meille sopiva, haluttiin paikaltakin vähän sellaista maalaishenkisyyttä ja rentoa tunnelmaa.Juhlatilan koristuksina toimi koivut ja pihlajanoksat maitotonkissa, perunankukat pöytäkukkina, juhlapaikan omat vanhat keikkajulisteet seinällä juomapöydän takana, meidän tekemä leffajuliste ulko-oven viereisellä seinällä (siitä tarkempaa kuvaa tulossa myöhemmin), erilaiset lyhdyt koivupöllien päällä, sekä muut pienet yksityiskohdat. Mitään isompaa koristusta juhlatilaan ei siis askarreltu, tykättiin että se on nätimpi noin maanläheisenä. :)

Pöydät oli juhlatilassa toisella puolella salia, toinen puoli salista jäi tanssilattiakäyttöön illaksi

Juhlapaikan tuolit olivat sekalaista settiä, mikä aluksi häiritsi omaa silmää aika paljon. Lopulta kuitenkin kaiken selvittelytyön jälkeen päädyttiin siihen että näillä nyt mennään, muualta vuokraus olisi ollut liian hankalaa kun tuoleja olisi pitänyt kuljetella pitkiä matkoja edestakaisin. Ja salin täytyttyä kukaan tuskin kiinnitti kauheasti huomiota tuoleihin... :)


Tanssipaikan vanhat keikkajulisteet seinällä

 Lyhdyt koivupöllien päällä toi ihanasti tunnelmaa hämärään juhlasaliin


Juhlapaikan koristuksiin ei paljoa uponnut rahaa, koivupöllit on isien sahaamat, lyhdyt meidän omia sekä äideiltä lainassa, koivut isä haki omasta metsästä ja pöytäkukkina toimineet perunankukat on omilta pelloilta kerätty. :) Kaikki ulkona sekä sisällä olleet muutkin kukat oli äitien pihoilta lainassa, joten koristuksiin meni rahaa vain pöytien pieniin koristusjuttuihin kuten kynttilöihin ja pieniin kaksipuoleisiin kehyksiin joissa oli menut ja ohjelmat. :) Halvallakin saa nättiä kun käyttää vähän aikaa ja vaivaa. :)

Yhtä lukuunottamatta kuvat on kuvaajamme Ari Kunkaan kamerasta,ja yksi kuva Timon siskon ottama.

Ps. Hääpukuni on myynnissä, saa nakata sähköpostia jos kiinnostaa! :)

12 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia tuoreesta hääparista ja aivan ihana idea nuo lyhdyt koivupöllien päällä! (:

  VastaaPoista
 2. Ihanan tunnelmallisilta näyttää. Itsekin olen miettinyt tuota että kuinka voi pienemmällä budjetilla saada kauniit häät, ja teillä kyllä näyttää onnistuneen ihan nappiin. :)

  VastaaPoista
 3. Näyttää häiltä, joissa vieraat ovat varmasti viihtyneet! :) Olet ollut todella kaunis morsian, mekko istuu kuin valettu! Olette komea pari, onnea vielä kerran avioliittoon!:)

  VastaaPoista
 4. Kaunis/komea pari ja aivan ihanalta näytti kaikki! Maalaistunnelma on parasta! :)
  -reetu

  VastaaPoista
 5. Oih ja voih, musta on tullut ihan nössö häiden suhteen ja nytkin vaan huokailen ihastuneena! Onnea vielä teille! (:

  VastaaPoista
 6. Olette kais hääpari, tummuus korostaa vaaleutta ja päin vastoin. Hineoa että häät onnistuivat. Onnea jatkoonkin !

  VastaaPoista
 7. Ei auta kuin ihailla, todella kaunis pari olette. Ja kauniit häätkin ovat selvästi olleet, juhlapaikka näyttää mielettömältä, ihanan tunnelmallinen, tuo katto on upea!

  VastaaPoista
 8. Kauniit häät teillä! Blogissani on sinulle pieni tunnustus:
  http://inspiraatiota.blogspot.fi/2012/09/tunnustus.html

  VastaaPoista
 9. Miss Christ'Annabell, kiitoksia! :)

  Lauran, oltiin kyllä ainakin itse tyytyväisiä, ja kuultiin vierailtakin paljon kehuja. :) Pienemmän budjetin ratkaisutkin voi olla kauniita, ja persoonallisia. :)

  Madam B.C, kiitos paljon!

  reetu, niin on! Ja kiitoksia :)

  tähtianis, kiitos. :) Se oli sellainen idea joka tuli päähän heti juhlapaikan nähtyämme.

  Veera, :D kiitoksia!

  Auli, kiitos kovasti! :)

  Mai, voi kiitos! Joo tuo katto oli kyllä upea, kaunista vanhaa puuta. :)

  Tiiu, voi kiitoksia!

  VastaaPoista
 10. Seurasin jossain vaiheessa oman blogiurani alussa blogiasi olematta kuitenkaan lukija ja hukkasin sen, koska en enää muistanut blogin nimeä. Nyt olit kommentoinut blogiini ja olipas kiva löytää takaisin tänne! Ihana hääpaikka teillä on ollut! Itsekin olen haaveillut, että jos jossain vaiheessa naimisiin menen niin sitten meren läheisyydessä! Oliko tuolta paviljongista suora näkyvyys merelle eli oliko se meri kaukana? Voisitkohan laittaa mulle vaikka spostina, että paljonko tuo tila maksoi (nauravanappi@gmail.com)? Yppärissä on myös merimaja, joka on samannäköinen pyöreä, mutta siellä se ranta on vähän kauempana :(

  VastaaPoista
 11. Laura, mukavaa että löysit takaisin! :D Tykättiin kyllä tuosta hääpaikasta tosi paljon, mutta valitettavasti tuossakaan meri ei ollut ihan vieressä. :/ Näkyi kyllä hyvin merelle, mutta rantaan oli varmaan arviotla pari sataa metriä, eikä kunnollista polkua. Eli hääpuvussa en uskaltanut rantaan rämpiä että olisi saatu ihan meren ääressä kuvia... :/ Nakkaan vielä sähköpostia tulemaan!

  VastaaPoista