30. lokakuuta 2012

Sinelli DT - Jouluisia juttuja


Sinellin lokakuun DT-paketista löytyi jouluisia tarvikkeita. Papereita, nauhoja, rusetteja, kimalleliimoja, 3D-tarrapaloja, leimasinsetti, ääriviivatarroja, tulitikkurasioita ym.

Jouluiseen askarteluun piti hakea inspistä aika pitkään, mutta lopulta sain niistä jotain aikaan näin lokakuussakin. :D Vähän piti joululaulujakin kuunnella että pääsi riittävän jouluiseen fiilikseen... :D


Tulitikkurasian päällystin molemmin puolin jouluisella tekstipaperilla, ja toiselle puolelle laitoin vielä väritetyn tonttuleimasinkuvan sekä papermanian nauhaa ja rusetin. Tontun myssyä korostin punaisella kimalleliimalla. Tulitikkurasian päätyyn liimasin vielä ääriviivatarran.


Kortissa Tulip Christmas- sarjan leimasinkuva on nostettu koholle 3D-tarrapaloilla, ja vaikka kuvasta sitä ei huomaa, niin lumihiutaleita ja maan lunta on korostettu kimalleliimalla. Lisänä papermanian nauhaa ja valmis rusetti, sekä ääriviivatarra.


Eiköhän näistäkin tarvikkeista synny vielä monta joulukorttia, kunhan päästään vähän lähemmäs joulua, ja sitä myötä saan vielä enemmän joulufiilistä askarteluun. :)

2 kommenttia:

  1. Miten toi ylempi on siis tehty? Ootko ite taitellu ton kolmion, missä ois ohje tollaseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole itse taiteltu, vaan Sinellissä myydään tuonmallisia tulitikkurasioita. :) Olen siis vain päällystänyt sen itse.

      Poista