18. marraskuuta 2012

Pop up- myymälä HIMMELi


Kokkolaan kauppakeskus Chydeniaan avataan ensi lauantaina 24.11 joulunajan pop up- myymälä HIMMELi. Sieltä löytyy myös AICA designin tuotteita!"HIMMELi pyrkii tuomaan esille laadukkaita design- ja kädentaitotuotteita sekä niiden tekijöitä.

Suomalainen design mielletään usein Alvar Aallon, Marimekon ja Artekin tuotteiden kautta. HIMMELillä halutaan nostaa esiin lähiseutujen design -tuotteiden tekijöitä. Kokkolan seudulla valmistetaan ja suunnitellaan upeita tuotteita, joita ei välttämättä vielä löydy alueen liikkeistä. Pop up-myymälä pyrkii täydentämään Kokkolassa jo sijaitsevien erikoisliikkeiden tarjontaa sekä nostamaan esille hieman tuntemattomampiakin tekijöitä.

Myymälän kautta toivotaan myös tuotettavan tietoa alueen muille vastaaville kauppiaille siitä, millaisia tuotteita Kokkolassa asioivat haluavat ostaa. Ehkä osa myymälän tuotteista löytää paikkansa jostakin toisesta kokkolalaisesta liikkeestä tempauksen jälkeen. Kokkolan asema kaupallisena keskuksena vahvistuu tarjonnan monipuolistuessa.

HIMMELissä myydään erilaisia lahjaksi soveltuvia tuotteita, kuten koruja, vaatteita, keramiikkaa, tekstiilejä lastenvaatteita, ja erilaisia käyttöesineitä sekä huonekaluja ja valaisimia. Kaiken kaikkiaan myymälässä on esillä noin 50 eri yrityksen valmistamia tai suunnittelemia tuotteita."

- Kosek


HIMMELiin mukaan pääsy on aiheuttanut monia tunteita. Jännitystä, iloa, innostusta, riemua, stressiä, ihmetystä, kiirettä ja onnellisuutta.

Olen onnellinen, että saan tehdä tuotteitani, ja että ne pääsevät myyntiin. Ihmisten katseltaviksi ja ostettaviksi, ihan oikeaan kauppaan. :) HIMMELissä on mukana niin taitavia tekijöitä, niin monia ihailemiani yrityksiä ja ihmisiä, että on hienoa päästä samaan seuraan. Tämä on ensimmäinen kerta, kun oikeasti myyn tuotteitani jossain, joten hinnoittelu on aiheuttanut suurta päänvaivaa. Toinen päänvaiva on epätietoisuus tuotteiden menekistä, on niin vaikea arvioida mitä tulee menemään kaupaksi, kun itse katsoo omia tuotteitaan väkisinkin eri vinkkelistä kuin mahdolliset ostajat. Varastoa täytyy yrittää saada kasaan, mutta voi kun olisi joku kristallipallo josta näkisi, mihin tuotteisiini kannattaa satsata. :P

Jännityksellä ja innokkaalla mielellä odotan, miten HIMMELi ja erityisesti AICA design otetaan Kokkolassa vastaan. :) HIMMELin facebook- sivuilta pääset katsomaan muitakin HIMMEListä löytyviä tuotteita ja yrityksiä!

2 kommenttia: