23. tammikuuta 2013

Raitoja seinällä


Iltapäivän auringonpaiste oli niin kaunis että oli pakko kaivaa kamera esiin.
Niin ihanaa kun alkaa olla jo niin kauniita talvisia auringonpaisteisia päiviä! Vihaan sitä alkutalvea kun on pimeää ja ankeaa, mutta kevättalvi auringonpaisteineen ja pikkupakkasineen on ihanaa. Vielä ei olla ihan kevättalvessa, mutta lähellä jo!


Kävin tänään Sokos Emotionilla täydentämässä hiusainevarastojani. Nuo ylläolevat tigit on sellaisia joista en enää luopuisi! Jokapäiväisiä luottotuotteita joilla tukka pysyy tuuheana.


Sain matkaan myös testikokoisen Escadan uuden kesätuoksun, Cherry in the airin. Oon lukenutkin tuosta etukäteen jo monenlaista hehkutusta, ja mähän rakastan kirsikantuoksua vähän kaikessa, joten mielenkiinnolla odotin miltä se lopulta tuoksuu.

Ja ihanaltahan se tuoksuu! Oon suihkautellut sitä tänään kaulalle ja ranteeseen jo pariinkin otteeseen ja haistellut, ja tullut siihen tulokseen et tää vois hyvinkin olla mun tuoksuni ensi kesälle. Oon kyllä tykännyt ennenkin monista Escadan kesätuoksuista, mutta jostain syystä en ole ikinä aiemmin niitä ostanut. Tässä kirsikassa on nyt sitten ehkä viimein sitä jotain, joka saa mutkin hankkimaan yhden pullollisen Escadaa kylppärinkaappiini.

Tänään on ollut ihana vapaapäivä, ei mitään sinänsä ihmeellistä mutta jotenkin on ollut hyvä ja mukava fiilis koko päivän, vaikka oonkin nauttinut lähinnä omasta seurastani. :D Aamu alkoi kampaajalla, ihanaa kun sai tukkaa taas vähän kerrostetummaksi, lyhyemmäksi ja kevyemmäksi! Loppupäivä on mennyt kaikenlaisessa pikkupuuhassa, kotihommia tehden ja asioita hoitaen kaupungilla, ja illan ajattelin kruunata vielä rieskaa leipoen.

Mukavaa iltaa!

4 kommenttia:

 1. Auringon luomat varjot on ihania, monesti omassa kodissakin kaivan kameran esille, kun aurinko luo varjojaan. <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä! Auringon luomat varjot on muutenkin aina mielenkiintoisia ja usein todella kauniita. :)

   Poista
 2. Ihana aurinko ja valoisa aika, josta ehtii nyt nauttia vielä työpäivän jälkeenkin! Antaa roimasti kaivattua energiaa. :)

  VastaaPoista