21. helmikuuta 2013

Etanapannut


Tein ensimmäistä kertaa kotona itse etanoita, ja tuli ihan älyttömän hyviä! Valkosipuli-sinihomejuustoetanat ja tuoretta patonkia. Nam!

Kuten kuvasta näkyy, meidän pannut oli lastattu aika täyteen. :P Mutta tuo sulanut maustevoi vaan on ihan parasta patongin kanssa, joten laitoin sitä niin paljon kuin pannuun mahtui. :P
Ohje etanapannuihin löytyi täältä. Muuten menin ohjeen mukaan, mutta päälle ripottelin vielä parmesanjuustoa.

Meidän pannut oli ilmeisesti sen verran pieniä, että vaikka laitoin pannuihin maustevoita reilusti, jäi sitä ohjeen mukaan tehtynä aika paljon ylikin. Pakastin sen lopun sitten odottelemaan seuraavaa kertaa... :)

2 kommenttia:

  1. Me tehtiin uutena vuotena Lidlin valmiita etanoista, joissa oli siis se voi siellä sisällä ja ne paistettin uunissa, mutta jotenkin ne vain ällötti, vaikka maku ei mitenkään paha ollutkaan. Ehkä se hieman sama koostumus kuin tölkkiherkkusienissä oli se juttu, mikä ei saa mua syttymään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko ne Lidlin valmiit siis jotku valmiit pannut vai? Joo etanathan jakaa todella paljon mielipiteitä. :) Kaikki ei halua edes maistaa kun ällöttää, ja toiset taas tykkää todella paljon. :D Itse etanathan ei kovin paljon maistu, vaan enemmänkin niissä maistuu ne mausteet, valkosipuli ja sinihomejuusto, mutta toisilla varmaan ottaa vastaan juurikin se etanan koostumus.. :)

      Poista