27. huhtikuuta 2013

Viikon kuulumisia


Tällä viikolla...

On syöty varsin simppeliä, mutta silti hyvää ja terveellistä ruokaa. Helppo ja nopeakin on meillä avainsana viikolla, kun työvuorot on mitä on. Oon yleensä arki-iltoisin töistä kotona puoli kahdeksan jälkeen, joten mitään työlästä ja aikaavievää ei viitsi tai edes ehdi enää tehdä. Kuitenkin usein kaipaisi vielä jotain täyttävämpää syötävää, kun päivä on mennyt eväitä syöden. Salaatti ja siihen kylkeen jotain täyttävämpää, onkin se meillä usein käytetty arki-resepti. :)

Tällä viikolla arkimenu on pitänyt sisällään muun muassa fetasalaattia, pestokanaa, kvinoaa, ituja, pihviä...


Tämän viikon liikuntoina oon käynyt pelaamassa sulkapalloa, ja tehnyt kotijumppaa. :D Iltaisin en oo saanut itseäni lietsottua salille asti, mutta oon korvannut sen heiluttelemalla olohuoneessa kahvakuulaa, ja pyörittelemällä hulavannetta. Mulla on siis tällainen hulavanne, joka eroaa tavallisesta lapsuudesta tutusta hulavanteesta painavuudellaan, sekä sisäsyrjän nystyröillään. Ja se on ihan superhuippu!

Aluksi tuosta tulee todella mojovat mustelmat vyötärölle, ja varsinkin lantion luiden kohdalle, eli aluksi kannattaa pyörittäessä pitää yllään paksumpaa paitaa. Muutaman päivän jälkeen ei enää ole sitäkään ongelmaa, eivätkä nystyrät enää satukaan, vaan pyörittely on pelkkää iloa - ihan oikeasti! Ei kannata siis säikähtää, jos aluksi tuntuu kivuliaalta ja tulee mustelmiakin, se kuuluu asiaan ja menee ohi. :)  Mulla on ollut tuo vanne varmaan puolitoista vuotta, ja pyöritän sitä kotona todella usein. Tehokas ja kiva tapa treenata kotona! En oo yhtään sitä tyyppiä, joka jaksaisi tehdä vaikkapa tavallisia vatsalihasliikkeitä tai punnerruksia kotona, ei vaan huvita. Mutta hulavanteen pyörittely huvittaa! :D

Mua on ilostuttanut myös uusi kotitoppi kirkkaan neonpinkissä värissä. Tai voisihan tuota pitää muuallakin kuin kotona, mutta kananpojan vaaleanpunaisen ihon ja neonpinkin topin yhdistelmä ei oo ehkä paras mahdollinen, joten toistaiseksi tää on ilostuttanut vain mun kotitreenihetkiä.

Viime sunnuntaina oli pöytäkin katettu kahvivierasta varten, pöydässä muun muassa  leipomaani pätkiskakkua. Ja Marimekon ihanat servetit!

 


Virkkasin tällä viikolla myös älypuhelinkoteloita uusissa väreissä...

Virkatessa katsoin myös viimeinkin Koskemattomat- leffan, joka on tositapahtumiin perustuva tarina kahdesta keskenään hyvin erilaisesta miehestä, joiden välille kasvaa lämmin ystävyys. Ihana, hauska ja sympaattinen elokuva jonka katsomista suosittelen kaikille! 

Huomenna ohjelmassa olis sitten muun muassa tällaista...

Tarkoitus olisi tehdä testierä macaronseja, kun lupailin tekeväni niitä siskoni ylioppilasjuhliin. Toivottavasti onnistuu... :) Mulla onkin hyllyssä odotellut kirja, josta löytyy monta ihanaa reseptiä Macaronseihin.. Luulen, että huomenna kunnian ensimmäisestä testierästä ottavat suklaiset macaronsit. :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti