26. huhtikuuta 2013

Hääpuku etsii onnellista morsianta!


EDIT.// Puku myyty

Ajattelin nakata ilmoituksen hääpukuni myymisestä tännekin, jos joku lukijoista tai lukijoiden ystävistä sattuu etsimään juuri nyt unelmiensa hääpukua. :)Oma pukuni on ostettu uutena keväällä 2012, ja se on nyt yhdet onnelliset häät jo tanssinut onnellisen morsiamen yllä kesällä 2012. En aio käyttää pukua enää toista kertaa, enkä myöskään katso tarpeelliseksi hillota noin upeaa pukua vaatehuoneessakaan, joten kiertoon vain. :) Toivottavasti joku toinenkin morsian löytää tästä samasta puvusta unelmiensa puvun!

Pukuni on kotimainen (Oululainen!) Sis Idmanin Frida-puku, ja se on ostettu Oulusta Morsiusatelje Katariinasta, jossa puvut suunnitellaan ja valmistetaan. Vaikka puvun valmistusmaa ei mulle ollutkaan kynnyskysymys, niin kotimaista designia äärimmäisen korkealle arvostavana, minusta tuntui erityisen hienolta noin tärkeänä päivänäni pukeutua kotimaiseen designiin.

Fridan päällimmäinen kerros on kevyttä organzaa, ja koristeena etuosassa on pieniä kimaltavia helmiä sekä kauniita vedostuksia. Takana pieni laahus.Puku on kokoa 10, eli 38, mutta nyörityksen ansioista menee n. 36-42 kokoiselle morsiamelle.

Pukuun ei ole tehty muita muutostöitä, kuin lisätty rannelenkki sekä laahuksen nostoa varten nauhat vuorikerrosten väliin.

Puvussa on erikoispitkä helma, mikä tarkoittaa viittä lisäsenttiä normaaliin verrattuna. Helman pituuden vuoksi puku sopii monenpituiselle morsiamelle. Itse olen 173 cm ja minulla oli hääpäivänäni n. 6-7 cm korot.

Puku on pesetetty heti häiden jälkeen viime kesänä, ja säilytetty hengittävässä kankaisessa pukupussissa pölyltä suojassa. Puku on täysin uudenveroinen, ja sitä saa tulla sovittamaan Kokkolaan. :)

Itse rakastin syvästi pukuani, se oli kevyt ja mukava päällä. Itselläni oli puvun alla kapea vannealushame, mutta lisää muhkeutta pukuun saa helposti kun laittaa leveämmän alushameen.


Hintatiedustelut/tarjoukset voi nakata sähköpostilla: annika.levanen(a)gmail.com!

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis mekko! Jos nyt olisi häät tiedossa, niin ilman muuta harkitsisin tuota kotimaista kaunotarta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse! Tuo mekko oli kyllä mun makuun, aika perinteinen malliltaan mutta kuitenkin ihania pieniä yksityiskohtia. Ja tuo päällä ollut organzakerros teki mekosta ihanan kevyen ja tyttömäisen, en halunnut raskasta satiinipukua. :)

      Poista