25. huhtikuuta 2013

Ruusupeitto


Tein jokunen aika sitten kummitytölleni toisen peiton. Ensimmäisen peiton annoin lahjaksi jo jouluna, ennenkuin pikkuinen oli syntynytkään. Peitto on kuulemma ollut niin mieluinen, että se on ollut päivittäisessä käytössä, joten päättelin, että tarvetta olisi toisellekin peitolle.


Peitto on tehty samalla, omasta päästäni olevalla, kaavalla ja ohjeella kuin se edellinenkin peitto. Koko n. 80 x 100 cm.Kankaina paksua puuvillaa, sekä pehmeää fleeceä, jotka molemmat tietysti pesin ennen ompelua.


Kangaskaupassa oli kyllä aivan mielettömän ihania kankaita, ja pitkän hetken sain hypistellä ennenkuin osasin valita. :P Tämä kukallinen  kangas on Clarke & Clarken Noellaa.

Sinne jäi kyllä niin ihanaa muffinsikangasta ja polkupyöräkangasta ja tilkkutäkkikangasta, et mistähän saisin syyn niitäkin käydä ostamassa?? Mitähän voisi tehdä polkupyöräkankaasta? :D


2 kommenttia:

 1. Ihana kangas ja värit sopii tosi hyvin yhteen. :) Missä kangaskaupassa kävit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri, sattui löytymään valmiina fleecevilttinä ruusukankaan kanssa noin saman sävyistä fleeceä, joten ostin sen ja leikkasin kankaaksi. :)
   Kävin HH-kankaassa, joka on Halpa-Hallin oma kangaskauppaketju.

   Poista