26. kesäkuuta 2013

LivBox - kesäkuu


Mun viimeinen LivBoxini ainakin tällä erää oli kesäkuun boksi, joka tuli postissa pari viikkoa sitten. Boksin teemana oli kesä ja aurinko, ja hyvin kesäisiä ja kesällä tarpeellisia tuotteita boksista löytyikin.


Boksista löytyi:

 • Clarins Skin Perfecting Cream BB-voide
 • Clarins Instant Light Lip Perfector- huulivoide
 • Cliniderm Active Defence Sun Face Cream SK 15
 • Sebamed After sun
 • Olay Total Effects- päivävoide SK 15
 • Depend kynsilakka 
Täysikokoisia tuotteita siis Sebamedin After Sun sekä Dependin kynsilakka. Clinidermin aurinkovoide kasvoille ei ole täysikokoinen, mutta kuitenkin hyvänkokoinen (30 ml). Muut kolme tuotetta sitten olivat pieniä näytekokoja.Sebamedin after sun- voide oli mieluinen tuote. Ei tuota meillä paljon kulu kun herkästi palavana ja täysin ruskettumattomana en juuri aurinkoa ota, mutta jos on ollut päivän auringossa niin onhan tuota kiva levittää illalla iholle. Clinidermin aurinkosuojavoide kasvoille oli myös mieluinen, pakko nimittäin myöntää että aika vähiin on jäänyt suojakertoimellisten kasvovoiteiden käyttö, joten josko nyt sitten tulisi käytettyä.


Clarinsin BB-voiteesta en osaa muuta sanoa, kuin että väri (sävy 02 medium) on aivan liian tumma minulle. Kokeilin kämmenselkään joka on ruskettunein kohta ihossani, ja näytti siltä kuin olisin siihen suklaata levitellyt. En päiväunissanikaan rusketu niin tummaksi että tuo kävisi minulle. :D Ja luulenpa, että jos tämä oli toiseksi vaalein sävy, olisi vaaleinkin ollut mulle liian tumma, niin tumma nimittäin oli tuo medium. Että eipä mua sikäli olisi yhtään enempää lämmittänyt se vaaleinkaan sävy, sillä harvasta meikkisarjasta löytyy mulle tarpeeksi vaaleaa sävyä. Tästä saa siis joku ruskettuneempi kaverini putelin testiin.

Olayn päivävoide tuntuu ihan miellyttävältä, ja tykkään myös voiteen tuoksusta. Voiteen kerrotaan häivyttävän ikääntymisen merkkejä (joko 25 vuotias laksetaan ikääntyväksi?), sekä kosteuttavan ja heleyttävän ihoa. En tiedä tarvisinko tosiaan vielä mitään ikääntymisen merkkejä hälventävää (:D), mutta suojakerroin on hyvä juttu ja ihon heleytyminen on aina hyvä juttu. Voide tuntuu iholla tosi kivalta ja kosteuttavalta, mutta ei silti rasvaiselta, joten varmasti tulee käytettyä. Kätevän kokoinen puteli esimerkksi matkoille mukaan. :)


Clarinsin huulivoide taas oli ihan hyvä tuote. Sävy 01 rose shimmer on hyvä huulilla, tuotteessa on kaunis kiilto ja mukava tuntukin huulilla, mutta maku on vähän äklö makea. Kyllä, tiedän, että näitä ei kuulu syödä, mutta väkisinkin huulilta kiillettä menee sen verran suuhun että maun maistaa, enkä tykkää jos huulivoiteessa tai kiillossa on selvä maku. Tämän huulivoiteen luvataan luovan huulille "täyteläisen hehkun 3D-pigmenttien ansiosta", sitä en huomaa, mutta ihan kivalta kuitenkin näyttää. Kyllä tämä käytettyä tulee, huulivoide ja -kiiltofriikki kun olen, niitä löytyy aina laukusta ja käden ulottuvilta useampi.

Dependin lakkaa en ole vielä kokeillut. Sävy on ihan kiva, multa vaan löytyy aika lähelle saman sävyisiä jo useampi. Dependin lakat on laadultaan ihan ok, edullisia peruslakkoja. Plussaa Dependille muuten pienistä pulloista, erikoisempia sävyjä on kiva ostaa tuollaisina minikokoisina. :)
Yleisfiilis kesäkuun boksista oli ihan kiva, ei huikea, mutta kuitenkin parempi kuin moni aiempi boksi. Harmitti ainoastaan, etten saanut MSCHIC:n poskipunaa, joka oli osalle tullut boksista, sitä nimittäin olisin halunnut testata.

Kaikki BB-voidetta lukuun ottamatta jää kuitenkin itselle käyttöön, joten sikäli ihan hyvin. Tämä boksi jäi kuitenkin tällä erää mun viimeiseksi, johan tuota puoli vuotta tuli tilattua. Katsotaan tilausta uudelleen jos boksien taso nousee. :) Mahtava idea tällainen, että kotiin tulee joka kuukausi yllätysboksi kosmetiikkaa testattavaksi, joten voisin hyvin harkita tilausta uudelleenkin.

Olitteko te muut tyytyväisiä boksiin? Entä saitteko samat tuotteet? :)4 kommenttia:

 1. Mulle tuli se poskipuna ja se oli ihan super hyvä!!:) Kaikki tuotteet oli hyviä itselleni!:) Niin ja sain vihreänä kynsilakan ja sitten tuo aurinkosuojavoide oli eri kuin sinulla. Tämä oli ensimmäinen boxi minulle ja olen todella tyytyväinen, toivottavasti taso pysyy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun itse saanut sitä poskipunaa, mutta onneksi tämä boksi oli ihan hyvä ilman sitäkin. :) Toivottavasti taso on hyvä jatkossakin, eikä viime kuun kaltaisia pettymyksiä enää tule.. :)

   Poista
 2. Moi! Kävin viime boxin jälkeen jakamassa pettymystäni täällä sun blogissa.. Tällä kertaa olin boxiin huomattavasti tyytyväisempi! Näin kesällä oli ilo saada pieniä ja kuitenkin laadukkaita voiteita, jotka on ollut helppo pakata matkaan mukaan. Sain kaikki samat tuotteet kuin sinäkin ainoana poikkeuksena se, että kynsilakka ja huulikiilto oli sävyltään erilaisia. BB-voide oli aivan liian tummaa mullakin, mutta huulikiilto osui niin nappiin, että sitä pitää hakea kaupasta ihan oikeassa koossa tuubillinen! Vaikka viime kuukausi oli kokemuksena aivan kaoottinen voi tän kuukauden boxista hymyillä jo iloisesti :) t. Kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä paljon parempi kuin se edellinen boksi! :) Kiva kun tulit taas kommentoimaan!

   Poista