8. tammikuuta 2016

Joululahjasukat pienelle tytölleVähän alle kolmevuotiaalle kummitytölleni sujautin osaksi joululahjaa kutomani villasukat. Äiti mittaili mulle avuksi ennen joulua tytön jalan ollessaan tyttöä hoitamassa, jotta osasin tehdä sukista suunnilleen oikean kokoiset. Lanka on Dropsin Karismaa, ja tykkäänkin siitä tosi paljon - värit on ihanat, lanka on 100 % villaa ja konepestävää mutta myös ihanan pehmoista. Oonkin tehnyt Karismasta viime aikoina vaikka mitä.  Ohje sukkiin on Marilta, mutta kokoa on muokattu saamieni mittojen mukaan. Ihana malli! Näiden sukkien kohdalla kokeilin ensi kertaa myös lankadominanssin noudattamista, ja kyllä vaan kuvio erottuu selkeämmin... :) Täytyy jatkaa harjoituksia!

5 kommenttia:

 1. Kauniit sukat ja kaunista jälkeä! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo lankadominanssi on hassu juttu. Kuulin siitä nyt ekan kerran ja kuljletan edelleen miten sattuu lankoja enkä silti huomaa lopputuloksessa mitään eroa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ollut kyllä tietoinen lankadominanssista, mut en oo jaksanut siitä välittää. :D Oon saanut mielestäni ihan tarpeeksi tasaista jälkeä silleen "tiputa ja nosta"- tekniikallakin pyöritellen lankoja nurjalla toistensa ympäri vähän miten sattuu. Nyt kuitenkin päätin testata, ja täytyy myöntää että lopputulos on tasaisempi, tai että nuo valkoiset kuviot nousee paremmin esiin - sen huomaa varsinkin noista yksittäisistä valkoisista silmukoista, jotka mun vanhalla taktiikalla upposi välillä enemmän tuonne päävärin sekaan. Hankalammalta kyllä tuntuu vielä lankojen kiristykset, en oo oppinut vielä miten saisin molempia lankoja kiristettyä hyvin kun molemmat langat kulkee yhtä aikaa tuossa sormella... vaatii siis harjoittelua vielä. :)

   Poista