22. kesäkuuta 2013

Valmistujaiskortti insinöörimiehelle


Viime viikkoina on tullut taas askarreltua muutama kortti. Aloitetaan niiden esittely omalle miehelleni tekemästäni valmistujaiskortista.


Leimasin: Kraftin' Kimmie - Chester (väritetty promarkereilla), ja tekstileimasin paperinauhasta, taustan kellokuvioinen paperi papermania, masking teipit teippitarhasta, lisänä palanen mustaa punchinellaa.

Taustan paperi oli mielestäni osuva, insinöörimiehelle vähän kellon koneistoja, varsinkin kun valmistujaislahjaksikin annoin kellon. :)

2 kommenttia:

 1. Moikka! Kiva blogi sulla, käyn useasti katsomassa onko tullut uutta postausta!:) Ahkerasti kirjoitat, mutta olis kiva silti saada useammin lukea ja kaikennäköisiä aiheita!:) Kurja,kun kännykällä käydessä kommentit ei tuu perille..:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos kommentistasi, kiva kun kommentoit! Kommentit on tässä koko hommassa se suola, josta saa aina uutta intoa postatakin. :) Ja postaustoiveita saa esittää! Välillä itsellä lyö aiheiden suhteen tyhjää, kun tää on alunperin ollut lähinnä käsityöblogi, enkä aina tiedä että jaksaako mun lukijat lukea noita kaikkia muitakin postauksia muista aiheista... Eli postaustoiveet on erittäin tervetulleita, ja lupaan niitä kyllä toteutella mnahdollisuuksien mukaan. :)

   En tiennytkään että kännykällä lukiessa ei pysty kommentoimaan. Mistähän johtuu? :/ Harmi juttu.

   Poista